La 17 ani nu poti avea ceea ce se numeste cu adevarat o relatie. sorry. sa te logodesti la virsta asta e mai mult decit naiv. el pare mai mult interesat de jocuri decit de tine, iar tu pretinzi ca l-ai schimbat, ceea ce nu arata exact maturitate din partea ta. eu zic sa te obisnuiesti cu ideea ca vei mai avea multe alte relatii care vor esua pina cind vei intilni persoana potrivita pentru tine.
Din cate spui tu nu cred ca si el e la fel de indragostit de tine. Daca acum e plictisit (face numai ce vrea el, ce-i convine) dar peste 10 ani cum vezi relatia voastra? Vor veni copii, cine se va ocupa de ei? Tu, si el va sta in continuare pe net? Ai o varsta frumoasa, parerea mea e sa pui capat acestei relatii si sa mergi mai departe.Cu siguranta vei gasi un suflet pereche care sa stie sa-ti fie alaturi si sa te pretuiasca.
S-a plictisit de tine! E clar ca nu este omul cu care sa ramai o viata! Daca dupa un an se poarta asa ma intreb ce va face dupa 10!?
Nu-ti pierde capul, esti foarte tanara.si eu am suferit foarte mult dupa ce m-am despratit de fostul, si au trecut 9 luni, si azi sunt fericita, am trecut peste "despartire" Vezi ca timpul trece al naibii de repede, nu ti-l pierde degeaaba!
Oaaau cat tia luat sa scrii asta...ai facut o f mare prostie ca te-ai casatorit la 17 ani ti-ai ratat toata viata... si in plus dragostea adevarata nu tine mai mult de 5 ani
Spune`i ce se intampla! poate el nu isi da seama ce ai tu!
intr-o buna. zi! inchide`i calculatorul!
"Trebuie sa vorbim". si spune`i ce te deranjeaza!
Daca chiar te iubeste. renunta la calulctor.[nu de tot] dar in asa fel incat sa aveti timp si pentru voi!
Cel mai bine e sa vorbesti cu el. Poate el nici nu baga de seama lucrurile astea care pe tine te macina.
Incercati sa faceti ceva diferit in fiecare zi.sa nu fie totul la fel
Puteti chema niste prieteni la voi jucati un remy, monopoly, carti etc
In weekenduri puteti iesi in club.discoteca.sau o plimbare romantica in aer liber doar voi 2.
NU LASATI SA INTERVINA MONOTONIA CA E PACAT, DACA CHIAR VA IUBITI :*
Cryssa in orice relatie mai ales daca este de asa o lunga durata apare la un moment dat un fel de monotonie, asta este din cauza ca voi doi deja va cunoasteti si nu mai e nimic nou care sa faca relatia sa fie cum sai zicem... o relatie in care sa va distrati aman2 sa nu apara plictiseala...incearca sa il convingi sa faceti lucruri noi sa casiti un lucru care poate aduce in relatia voastra aceea armonie sau accea aventura sunt sigura ca si el te iubeste numai ca deja relatia voastra a intart intr-un ritm deja plictisitor pentru tine.sunt sigura ca lucrurile noi pe care o sa le faceti impreuna o sa aduka relatia ca la inceput.si incercati sa le faceti doar voi 2. sper ca am fost te folos
Effy35 întreabă: