Dupa parerea mea, nu e in toate mintile. Are mici probleme. (fara suparare). De ce nu o lasi? Las-o in pace. Cu cat ii creezi mai multe stari de astea, cu atat ii faci mai mult rau. Si, intr-un fel trebuie sa corectez ca nu tu i le faci, ci ea. Adica e genul de persoana care se enerveaza din nimic. E genul de persoana care-si creazi nervi din orice motiv, cu care, greu mai poate fi calmata. Nu suport persoanele genu. Adica. ca si cum tu i-ai da un strop de apa, iar ea in cateva minute, reuseste sa faca din acel strop, un ocean intreg,, ca prin magie". Si e greu sa rezolvi aceasta problema pentru ca daca te duci la ea, vorbiti ce vorbesti si ii spui :,, Uite, nu vrei sa mergem si noi la un psiholog sa?", bineinteles ca o sa se supere, nu o sa inteleaga situatia (ca doar e pentru binele ei si pentru binele relatiei voastre), nu o sa inteleaga si o sa fie ceva gen :,, Aa deci ma faci nebuna, nu?" Si desigur, ca de la asta se enerveaza din ce in ce mai tare, chiar daca incerci sa o potolesti, nu o sa mearga. Pe scurt, inca are are minte de copil mic, nu e suficient de matura sau, are probleme cu capul (mici). Incearca faza cu psihologul, daca reactioneaza cum am zis eu, atunci zii papa. Sunt sigur ca tu normal esti o persoana mai calma decat ea, care reuseste sa se calmeze si care nu se enerveaza asa de usor. Daca e asa, atunci nu-ti place latura asta a ei. Daca o sa se mai supere pe tine, dintr-un motiv, si o sa-ti zica ceva de genu' ca te vrea inapoi, atunci ar fi cel mai bun moment sa-i spui,, daca vrei ca relatia noastra sa continue si sa fie totul bine, atunci... (ii zici ce te deranjeaza la ea, vezi tu cum formulezi ). Mult noroc.
S-o lasi, nu esti doctor sa trebuiasca sa ai de-a face cu crize d-astea de epilepsie
Tu esti normal la cap? Nu gasesti o fata cumsecade in zona unde locuiesti? Aia sta si la 500 de km, zbiara si ca o apucata, mai sta si cu cinci prieteni in casa...ce-i cu tine?
Eu iti sugerez sa te desparti de ea. Mi se pare o fata destul de enervanta daca face genul asta de ''circuri'' din nimic. Avand in vedere ca te-a dat afara din casa de fata cu prietenii ei dupa ce ai condus atat de mult si asteapta ca tu sa o impanci, eu as spune ca nu merita. Din tot ce ai spus cred ca tu esti o persoana linistita si nu vad rostul unei relatii pline de certuri. Oricum acesta e doar un sfat din partea unei persoane care nu va cunoaste pe niciunul dintre voi, deci, in primul rand trebuie sa te gandesti la sentimentele tale fata de ea.