anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor! Întrebare pentru băieți și fete! Ce va deranjează cel mai mult la partenera/ul vostru? Ce schimbare credeți ca ar îmbunătăți raportul intre voi?

Răspuns Câştigător
| ριтιкaa1998 a răspuns:

Buna! Pe mine ma enerva mai de mult la prietenul meu ca ''ma tinea in lesa''. Adica imi interzicea niste chestii, daca stateam si eu cu fetele se supara si altele. Am purtat o discutie si acum suntem amandoi bine, el numai este asa si e mult mai bine.
Dar daca ar fi sa raspund cel mai mult m-ar enerva minciuna! 'Ce schimbare credeți ca ar îmbunătăți raportul intre voi?', pai cred ca(,) comunicarea ajuta cel mai bine in orice cuplu.
O zi faina! happy

6 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Inca dinainte de casatorie e bine sa vezi si defectele partenerului pentru ca dupa casatorie va face greu schimbari si defectele vor deveni mai evidente. Trebuie sa vezi daca sunt lucruri doar minore peste care sa poti trece cu vederea

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In privinta partenerului ma deranjaza ca este egoist si nu-mi da pase si mie.(
NU EXISTA deranj in privinta alesului inimii.Pur si simplu nu ii vezi defectul. Daca vezi vreun defect la el inseaman ca nu e alesul inimi, e doar...un partener.

| NimeniSiAtat a răspuns:

Cel mai mult ma deranjeaza ipocrizia si minciuna. O mai mare toleranta unul fata de celalalt.

| Abcd1234ef56 a răspuns:

Buna!
Nu exista perfectiune, asta o stim cu totii, de aceea comunicarea si implicarea sunt fundamentale intr-o relatie.
Defecte toti avem. Spre exemplu, baietii au cam urmatoarele probleme: alcoolul, tutunul, excesul cu virusul asta, numit fotbal, jocurile de noroc...
Fetele, au si ele cate ceva de pus la punct. Unele fac ceea ce nu ar trebui sa faca: pentru mine, tutunul si alcoolul sunt defecte grave la o fata; vorbitul urat, injuraturile... mici detalii care fac diferenta in zilele noastre!
Excesul dauneaza grav! Cand vezi unii ca nu mai au loc pe piele sa-si faca desene, altii au frezuri din ce in ce mai ciudate...
Imbracamintea spune mult despre o persoana! Ca te-ai nascut frumos/ frumoasa, este un dar; unul urat tot frumos se vede dar, nu e bine sa exageram!
Sunt fete care mai au putin si ies goale pe strada; nu mai stiu cum sa atraga atentia. Ei bine, pentru mine chestia asta este un mare defect.
Ok, suntem in 2014... asta-i moda, numai ca, moda nu face decat sa-ti creeze o idee proasta in randul oamenilor normali, iar o fata normala niciodata nu o sa ia un trasnit, ori invers!
Personal, in primul rand mi-as mai schimba mie cate ceva, apoi prietenei, dar suntem bine asa cum suntem! Daca nu exista dragoste, nu poti "modifica" nimic!
Multi isi schimba caracterul in timp, din baiat bun devine un debravat ori dintr-o fata serioasa devine o fata neserioasa... daca nu reusesti sa rezolvi aceasta problema, pune punct, altfel viata ta va fi un chin!

| ionandreea97 a răspuns:

Nu ma deranjeaza absolut nimic la el. Ma deranjeaza doar faptul ca nu pot petrece suficient timp alaturi de el(din cauza mamei care nu vrea sa auda de baieti).

| Mayar a răspuns:

Nimic. Daca ma deranjeaza ceva, il las in plata Domnului si gasesc altul, sunt destui! Lucruri mici, maruntisuri neplacute are, dar care ma deranjeaza efectiv, nu. Asta tine de alegerea fiecaruia. Dor il vezi cum ii si daca iti convine de el sau nu. Daca vad ce poama ii il las sau nu, dadca imi convine sau nu. E ceva ce toti artrebui sa stie.