| Alexandra8Biba a întrebat:

Intrebarea mea e una frumoasa dar totusi nu pot gasi raspuns la ea.De ce fratii, indiferent de varsta pe care o detin devin gelosi si foarte protectori fata de surori si mama, dar mai ales atunci cand sora respectivului se intalneste sau are un prieten?
Stiu ca asa sunt toti.Am un frate si o sora, e foarte protector, ma iubeste, ma respecta si are grija de mine, il iubesc enorm de mult dar nu imi pot gasi raspuns la intrebare.

Răspuns Câştigător
| comansorin a răspuns:

Deoarece daca e mai mic este curios sa vada cu cine esti cine este el saa vada cat de mare este el si na e si el curios, iar daca e mai mare sau de aceiasi varsta ori e gelos pe tine daca nu are si el prietena si devine protector asta nici eu nu mi-o pot explica (si eu fac chestia asta dar nu stiu de ce s, sincer) sau vrea sa te protejeze sista pe langa tine, se ataseaza de tine doar ca sa vada ce intentiiare tipul. ok? sper ca te-am ajutat pa! FUNDITZSHA MIca?

2 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

știi prost

| trăncănici a răspuns:

Pentru că fraţi fiind,n-ar vrea să te vadă plîngînd,i-ar durea mult! Tu ai vrea să-ţi vezi fraţii,surorile, mama-tatăl plîngînd? Te-ar bucura eşecul sau decepţia unuia dintre fraţi, sau surori?