Termina liceul si apoi te poti muta la iubit si sa urmezi o facultate de drept din Bucuresti.
Dacă vrea să te muți la el, să te ia de nevasă prima dată și pe urmă continuă liceul la București.E o mare greșela să te muți la el fară casătorie, nu ai binecuvântarea Creatorului peste relația voastră, păcatul curviei nu aduce nimănui fericire pe termen lung,
Buna.Inteleg ce simti, dar e imperios necesar sa termini liceul, sa iei bacalaureatul si sa dai la o facultate, asa cum iti doresti.Cu ocazia aceasta cred si eu ca poti da admitere pentru una din Bucuresti, pentru a fi mai aproape de el.Totusi, pana atunci mai este ceva timp de trecut, nu stii ce se poate intampla intr-un an.Deci incearca sa te pe pui pe tine pe primul loc, iar relatia pe locul doi. Daca tineti unul la altul veti supravietui un an.Si eu am stat vreo 3 ani separata de al meu pentru ca inca eram studenta in alt oras.
Apoi, nu te supara, dar faptul ca vrea sa te muti la el, fara a lua in calcul nicio secunda importanta de a-ti termina studiile, pentru mine nu suna ok deloc.Cum sa stai acasa asa, numai cu 10 clase? Un mare red flag aici.El ce studii are?
Asa cum te-ai intrebat si tu, daca va certati, ii sare tandara si te da afara, ce faci? Ce alternativa sau plasa de siguranta ai? Niciuna. Unde te angajezi? Dumnezeu stie.In ziua de azi pana si cu facultate e greu sa gasesti un post bun, daramite cu liceul neterminat.
De adaptat te poti adapta mai mult sau mai putin usor in orice oras, insa pentru asta e nevoie de un oarecare confort psihologic in primul rand, adica job+locuinta+masa, nu sa stai pe spatele unor oameni care sunt sigura ca iti vor reprosa despre cum esti intretinuta si nu aduci bani (destui) in casa, cu frica ca poti oricand zbura de acolo.
Graba strica treaba.
Lui ii e ușor sa zică, pentru ca muncește și are nevoie de curățenie, mâncare și cineva sa îl aștepte acasă.E la varsta în care poate experimenta lucurile astea, dar pentru tine nu e ușor și nici momentul.
Da, te poți gândi ca îți iei lucurile și te duci acolo iar după un timp sa ramai în strada.Sau în loc de avocat sa ajungi la salubrizare și nu e greșit sa pui problema asa.In fond, ce siguranță de stabilitate ai? Te duci în București pe barba ta sau pentru ca iti permiti? Nu prea.
Spune-i ce planuri ai și găsiți o soluție de mijloc. Poate se muta el cu chirie la tine în oraș și te lasă să îți termini și tu studiile.
Stai fata cuminte acasa si termina liceul ca maciuci sunt destule. Daca te iubeste, te asteaota, daca nu, nu-i de tine.
Mai e ceva important - în București nu poți sta cu chirie dacă nu câștigi minim 700 de euro pe lună.
Îmi pare bine că ești conștientă că relația voastră poate sa nu aibă un viitor îndelungat și că te gândești la eventuale riscuri.
In nici un caz sa nu renunți la liceu! Mai ales dacă mai ai doar un an. Continua-ti studiile și mergi și la facultate, căci, cum ai zis și tu, relația cu el nu e sigura.
Încă ceva: îi poți cere lui să se mute la tine. Dacă te iubește cu adevărat, o va face.
Nu renunța la liceu, și să stai cu părinții lui? Wtf.
Are 24 de ani, alții de la 18 sunt plecați prin Europa.
Educatia e singurul lucru pe care nu ti-l poate lua nimeni. Termina-ti scoala si daca el nu te sustine sa iti vezi de educatie atunci da-i papucii ca nu o sa iti fie bine cu el!
Dacă te iubeste te va înțelege si te va sprijini sa termini liceul in orașul tău, iar mai apoi sa urmezi o facultate in București.
In nici un caz nu renunța. Vei regreta enorm mai târziu.
Termină liceul, dă la drept și dacă el te iubește va înțelege că asta e ceea ce îți dorești și probabil va mai aștepta un an, după cum a spus cineva înțelept: "Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul, suferă totul."