Daca iti punea diverse interdictii, inseamna ca este genul foarte autoritar si dominant. Intr-o relatie nu e ok sa fie asa. Fiecare trebuie sa lase de la el, dar nu te poate inchide intr-un glob, in care sa traiesti dupa cum ii place lui.
Stiu ca e greu si ca te simti cumva singura pe lume, parca nu iti gasesti locul. Parca nimic din jurul tau nu e suficient si parca toata lumea te compatimeste. Banuiesc ca nu iti place sentimentul asta, celor din jurul tau sa le fie mila de tine.
Incearca sa citesti, o sa vezi cat de bine iti face, alege-ti o carte, doua, trei, care iti plac, care iti fac cu ochiul.
Du-te la un curs de dans. Vei cunoaste oameni noi iar socializarea iti va face foarte bine, crede-ma pe cuvant.
Picteaza, deseneaza, chiar daca nu ai mai facut asta niciodata. O sa fii surprinsa de cat de bine te eliberezi, lasa-ti pur si simplu mana sa curga pe hartie, cum vrea ea.
Viata iti reincepe si va fi foarte frumoasa!
Tu trebuie sa gasesti resurse sa depasesti momentul acesta! Mai ales ca se pare ca relatia nu era una fericita! Acum trebuie sa te reinveti sa ai grija de tine, sa te distrezi cu prietenii tai, sa cauti pe altcineva cu care sa-ti petreci timpul. Dar pentru ca ruptura este foarte proaspata, te afecteaza. Timpul este cel care rezolva totul. Antevorbitorii mei ti-au sugerat cum sa-ti ocupi timpul. Prin toate astea va trebui sa treci singura, in sensul ca nu are cum sa traiasca altcineva in locul tau durerea sau supararea, oricat ar vrea! Asa cum am patit toti cei care am rupt cel putin o relatie! Fiecare trebuie sa-si duca singur crucea!
Multumesc tuturor. Stiu ca nimeni nu poate suferi in locul meu. Prieteni nu am, decat una ft buna si am fost afara cu ea azi ( dar are si ea prieten ) Acuma nu stiu unde sa merg, stau in casa si ascult muzica, totul mi se pare trist. Da, poate ma simt asa din cauza ca ruptura e proaspata. Mi-a prins bine ca mi-ati dat un sfat, va multumesc.
Au trecut 5 zile de cand ne-am despartit. Ma mai gandesc la el, fara sa vreau :-| cat de cat imi este mai bine deoarece inecp sa`mi recuperez prietenii de care m-am distantat pentru el. E mai ok acum, ma doare insa ca un prieten mi-a spus ca el stia ca nu va fi bine si ca il doare ca a suferit mult pentru mine. e asa ciudat. Acum sunt convinsa ca am procedat corect ca ne-am despartit, incetul cu incetul imi voi reveni, stiu ca dintr`o data nu se poate :d
Incearca sa petreci cat mai mult timp in compania prietenilor, parintilor.
fa activitati pe care nu le-ai mai facut niciodata.
Iesi cu prietenele cat mai mult, incearca sa cunosti multa lume si nu te mai gandi la el.nu se merita sa stam langa baietii astia care se cred stapanii nostri. avem dreptul sa ne alegem prietenii, sa ne imbracam cum vrem si sa ne machiem(bine, in limita decentei). iesi si distreaza-te si poate vei cunoaste un baiat care sa-ti placa, langa care vei putea fi fericita, fara restrictiile nimanui.bafta!
Da, asa cum zicea si Snowflake, incearca tot felul de lucruri noi, vei vedea e bine o sa te simti Noul acopera cat de cat durerea. Mai vorbeste cu noi, poate putem ajuta, chiar daca suntem in diverse colturi ale tarii
Parerea mea? ok sunt cu un baiat de ce sa-mi interzica prieteni imbracamintea ar trebui sa ma placa asa cum sunt! si daca mai ti la el nu fa pasul de impacare ignora-l ceva vreme isi va da seama ca a gresit si fa-ti alt prieten vei uita de el incetul cu incetul si daca esti gelos lasa-l sa fie! sa vada cea pierdut! sa vada cea gresit! si hobby eu ca sauit de fostul fac street dance si ies cu prieteni mei care desi au fost suparati pe mine ca i-am lasat pentru un baiat sau intors la mine si nu ma mai despart de ei deoarece suferinta doar ei mi-a pot alunga si inca ceva imbracate in ce vrei ce trebuia sala sculti pe el ceipasa lui cum te imbraci tu ee treaba ta in fond ee personalitatea ta nu jucariaa lui sa temanevreze cum vrei tu si eu din a patra am fost cu un baiat si in a 8 -a ne-am despartit am aflat ca am cazut in a 9 la acelasi liceu cu el in aceeasi clasa si nul ascult sil doare dar daca ma iubeste face cum vreau eu insaa e aceva la mine si la el e iddea ca yosmai kapoasaa si nu-mi pasa ce zic alti despre mine fac ce vreau eu pentru doar o viata am si aia nesigura
Daca el ti-a pus interdictii la chestii de genul machiaj, imbracaminte prieteni, inseamna ca era putin sarit de pe fix(sorry, that's true)eu spun sa mergi in fata si sa nu lasi trecutul sa-ti umbreasca viitorul.Iti vei gasi un noi iubit. Stii ca barbatii sunt ca autobusele : daca l-ai pierdut pe primul, dupa o jumatate de ora vine altul . Sper sa treci cu brio peste aceste momente grele, dar nu uita:viata merge inainte.
Daca iti interzice chestii din astea eu zic treci peste. Ocupati timpul cu orice alta activitate, nu te gandi la el.Aminteste-ti de voi si de relatia vostra dar treci peste. Doar atat poti sa-ti amintestim, dar mergi distreazate, iesi cu fetele, cu prieteni, ocupati timpul.Nu merita. Daca te iubea nu te facea atat sa plangi si sa suferi.Ar trebui sa incerci sa lasi totul in spate.Priveste in fata, vezi partea frumoasa a lucrurilor.Numai plange ca s-a terminat, zambeste ca sa intampla! Sper ca sfatul meu sa fie de folos.Eu iti urez succes... sper sa treci peste acest moment...