anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, ma numesc Andrei am 16 ani, si am niste probleme cu familia mea (fratii si parintii) sa va spun mai pe scurt, mama il iubeste cel mai mult pe fratele meu cel mai mare in varsta de 21 de ani, el nu face nimic toata ziua in rest eu fac totul, eu repar electronicele din casa, ca am invat de la un om mai mare, in rest fratele meu nu face nimic, nu se duce la munca si ai place sa se joace foarte mult Metin2, sa va spun si de mama mea, eu daca ma cert cu fratele meu si eu am dreptat si el ma bate mama nu ma crede pe mine cu nimic si spune ca tot eu dau in el si in totdeauna el are dreptate, si tatal meu face la fel ca mama, EU sunt bun doar atunci cand AU nevoie de mine in rest ma injura toata ziua

7 răspunsuri:
| William a răspuns:

CE BINE E SA FII SINGUR LA PARINTI! Nu ai ce sa faci decat sa astpeti sa cresti.

| TPUuser199 a răspuns:

Dadada, stiu cum e laughing Asa eram si eu cu sora`mea, pana s`a mutat... Inainte le reprosam mereu, ca intotdeauna la ea a tinut mai mult si bla bla bla... De ceva timp, nu prea mai vorbesc cu ei, doar ''strictul necesar'', nu mai comunic aproape deloc. Nu stiu, parca nu am incredere in ei. Crede`ma nu vrei sa ajungi asa, sa fii nevoit sa tii totul in tine, sa nu te poti descarca la nimeni. Mai bine fa`ti odata curaj si spune`le tot ce ai pe suflet, si ce crezi, poate te vor asculta.

| andreisucaru a răspuns (pentru TPUuser199):

Nu am cum sa-mi fac curaj sa le spun ce am de zis pentru ca tatal meu este agresiv cu mine de fiecare data cand gresesc nu ma asculta de ce am facut acea greseala... sad

| ShakeRattleRoll a răspuns:

Frati-tu e un ratat daca joaca la varsta aia metin.
de fapt oricine care joaca metin e vai steaua lui.
si da, nu vreau sa te demoralizez, dar adevarul e ca unii parintii fac diferente intre copii, nu e drept ce ti se intampla.
asteapta pana iti poti permite sa te muti de langa ei, nu merita un copil ca tine.

| RalucaGabriela12 a răspuns:

Hmm, intre frati mereu va exista gandul " il iubeste mai mult pe el/ea, decat pe mine' eu una, nu am frati dar mi-as dori, uite sfatul meu. ca si mama, nu cred ca nu-si iubeste copii la fel, spun doar ca poate difera iubirea, poate ca pe tine te vede mai descurcaret si nu iti ofera acea iubire pe tava, si nu isi exprima atat de mult iubirea fata de tine! il vede pe fratele tau mai papa-lapte, si ca la 21 de ani, nu este in stare sa-si gaseasca un loc de munca, sau sa munceasca. si sta asa la fusta mamei, si crede, zic eu, ca daca il va alunga sau il va trimite la munca il va pierde. Uneori mamele isi protejeaza copii de exemplu daca a avut un accident cand era mic, il va proteja mereu mai mult, de teama de a nu-l forta, sau a nu patii ceva. Sa nu ai ganduri negative, incearca sa fii usor indiferent, gandind asa, iti faci tie nervi, si te distrugi psihic singur si nici nu o apropii pe mama ta. Sa nu fii obraznic spunand ca nu fac aia, sau nu voi face aia, sa o faca fratele meu. fa ce iti spune sa faci dar fii indiferent, chiar daca e greu. Sper ca am ajutat cu ceva.