| sHE_4618 a întrebat:

Buna tuturor. Ma numesc Roxana si ca tot omul, am si eu o problema. De la un timp prietenul meu nu mai are incredere in mine si sunt destul de sigura ca nu i-am dat motive pentru acest fapt. Nu l-am mintit niciodata si ma scoate din minti cu intrebari stupide gen "De ce nu imi raspunzi la telefon?" sau "De ce mergi la prietena ta?!". Nu stiu ce as putea sa fac sa-i castig increderea. Tin mult la aceasta persoana, dar imi displace faptul ca e usor absurd punand aceste intrebari. Multumesc tuturor celor care ma vor ajuta cu un sfat.

14 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poate a găsit pe cineva și de aceea este așa de recalcitrant!
Pa, pa.

| Luori a răspuns:

Discuta cu el, pentru ca observ ca nu prea stii ce este in mintea lui, iar noi suntem cu ghicitul. Ii explici ca nu are motive sa te controleze exagerat, ca te deranjeaza lipsa lui de incredere si ca aceasta a devenit o problema ce necesita discutata si rezolvata impreuna.
El poate continua si tu nu ai de ce sa-nghiti exagerarile, necunoscandu-i motivele. Fii calma cu el, asculta-l si, daca el nu poate, macar fii tu cea care vorbeste deschis.
Fii pregatita pentru oricare raspuns iti va da.

| ThePunisher a răspuns:

E gelos, nu e sigur pe el si de-asta iti pune tot felul de intrebari incomode. Problema lui nu e ca nu are incredere in tine, el nu are incredere in propria persoana si de aici vine nevoia lui de a te controla. Discutati cu calm si spune-i ce te deranjeaza. Asigura-l ca il iubesti si ca nu ai niciun motiv sa il inseli. Uneori baietii au nevoie ca partenera lor sa isi reafirme sentimentele fata de ei.

| baru a răspuns:

Sall. Este foarte greu sa renunti la un om pentru care ai ceva aparte. Dar, cu gelozie nu se poate. Daca acum face asa, dupa ani ce se va intampla? Trebuie discutat cu el in modul cel mai serios, daca se poate, si in cazul cand nu conteneste cu gelozia si lipsa de incredere, viata merge mai departe si fara el. Traieste viata, canta razi danseaza, ca nu se stie, ce vremuri vor mai veni. Pa!

| meLyssa_9110 a răspuns:

Este doar gelos tongue ai putea sa-i explici ca daca el nu are incredere in tine, ai putea si tu sa-ti pierzi increderea in el deoarece "increderea" este un lucru de baza intr-o relatie.si nu este nevoie ca tu sa-i castigi increderea lui, ci va trebui ca el sa inteleaga ca a vorbi din 5 in 5 minute, nu-l va face sa-i dispara acest sentiment de neincredere ci o sa-l intareasca devenind obsesiv. spune-i ca in afara timpului petrecut impreuna sa-si ocupe timpul cu lucruri care sa-i straneasca interesul ca de ex : sa iese cu baietii - la un suc,la fotbal, sa stea cu familia si sa-i ajute la treburi casnice, sa faca sport etc. timp in care tu vei putea iesi cu prietenele tale sau sa faci ce-ti place. apoi va veti putea intalni si sa vorbiti ce ati facut in ziua respectiva cand nu v-ati vazut. veti vedea ca astfel va disparea neincredrea si sentimentul de control, iar voi va veti intelege mult mai bine. bafta happy

| liviu42 a răspuns:

Este foarte gelos.

| Loveeeeeeeeeeeeeeeeeeee a răspuns:

Asa face si prietenul meu, daca nu raspund, daca merg la baie si nu'i raspund intre timp pe mess.etc. E o chestie, adica tine foarte mult la tine si prin aceste intrebari si toate interogariile vrea sa se asigure ca esti numai a lui pentru ca probabil nu vrea sa va despartiti pentru ca stie ca va suferi. Dar oricum ar fi bine sa discutati despre asta cat mai repede. Baftakiss

| xOneTwoThree a răspuns:

El te intreaba asa pentru ca tu poti fi cu altul.Nu are incredere pentru ca nu stie ce fel de fata esti. Buna sau rea. poate il inseli.Asa se gandeste el.Incearca sa ii castigi increderea prin gesturihappy

| AndyDeiu a răspuns:

Ei vezi happy Pentru el din cate am observat este un motiv scurt si la obiect.Dac nu ai raspunzi isi face grij.Deci fi sigura ca tine la tine de te intreaba atitea.incearca sa-i faci pe plac.vezi si tu.Nema funda.nema continuare happy

| IceCreamDoll a răspuns:

Dupa cate ai scris tu aici se vede ca este un baiat posesiv si nu stiu cum va reactiona in viitor daca veti ramane impreuna, si cel mai rau va fi daca va incepe sa devina violent. Incearca sa-i explici ca nu ai alt iubit, ca mergi la prietena ta ca sa mai discutati chestii de fete. Daca vezi ca in continuare ramane asa, te-as sfatui sa te desparti de el ca sa nu devina periculos, dar puteti pastra legatura si ca prieteni. Sper ca te-am ajutat si succes!

Răspuns utilizator avertizat
| alintush15 a răspuns:

Buna in aceeasi situatie sunt si eu__dar incerc sai arat ca intr-adevar nu are mative ex__daca nu raspuns la tel eram cu miinele murdare cum iti imaginezi asta? ___sau daca tii la mine nu ar fi cazut sa nu ai incredere in mine___daca nu ai incredere in mine spune-mi macar motivul poate pot sal repar__chiar nu stiu ce sati zic la mine uneori merg aceste sfaturi___uneori chiar ma gindesc sa ma despart de el___ma simt sufokata de gelozia lui__succese voua si pa pa:*:*:*

| lalabell a răspuns:

Da cunosc eu am suportat tratament de genu timp de 1an jumate, si nu se va schimba, tipul sufera de gelozie excesiva, si fara motiv, sfatul meu e sarenunti cat mai ai timp! ca daca nu se va ajunge la extreme si te va face sa suferi foarte mult. succes

| destroyedWoRlD a răspuns:

Da-l dracu.