Atunci mergeti la un carting impreuna, faceti o cursa in 2, iar castigatorul va primi un premiu!
daca ceva material ca amintire ii poti darui un CD inscris cu melodiile lui preferate iar pe coperta sa pui o poza cu voi 2 impreuna! ii va placea!
Heey, evita parfumurile pentru ca este greu sa nimeresti ceva care sa-i placa. Incearca un ceas, o bratara sau lucruri folositoare. Bineinteles nu strica sa-i faci ceva personalizat, ceva ce sa-i aduca aminte de tine. Poti face o rama foto cu voi 2.
Am folosit deja ideile astea.
Pai detalii - ce varsta are? prieten e doar sau iubit? cati ani are? de cat timp impreuna? ce ii place? ce hobby-uri?
un striptease si un sex calitativ iti propun!
22 de ani, iubit, relatie de aproape 2 ani, ii place muzica si e interesat de orice are legatura cu masinile.
La sugestiile pe care le-ai dat m-am gandit si eu, dar vreau si ceva material care sa ii ramana ca amintire.
Mersi mult!
Atunci mergeti la un carting impreuna, faceti o cursa in 2, iar castigatorul va primi un premiu!
daca ceva material ca amintire ii poti darui un CD inscris cu melodiile lui preferate iar pe coperta sa pui o poza cu voi 2 impreuna! ii va placea!
Deeazuzaa întreabă:
Lavii_1602 întreabă:
Effy35 întreabă: