Buna. Gandeste-te ca daca te-a inselat o data, exista probabilitatea sa se repete nefericitul eveniment. Consider ca ai facut bine despartindu-te de persoana respectiva, era clar ca el nu era atat de indragostit de tine, precum erai tu de el, altfel nu ar fi simtit nevoia sa stea cu o alta fata. Si da, e ceva firesc sa te mai gandesti inca la ex-ul din moment ce ati petrecut o buna perioada de timp impreuna. Se zice ca iti trebuie exact atat timp cat ati stat impreuna sa-l poti uita complet, cum e in cazul tau, ai avea nevoie de 3 ani, dar sunt sigura ca nu ai nevoie de atata timp, doar ca asa suntem noi, fetele, mai melancolice . Iar referitor la actuala ta relatie, nu trebuie sa o continui daca nu te simti bine in ea, nu este ultimul baiat de pe pamant. Incearca sa-ti pui ordine-n ganduri si poate chiar sa stai singura o perioada de timp, sa-ti dai seama cu adevarat de ceea ce-ti doresti si daca stai cu actualul tau doar sa-l inlocuiesti pe fostul sau nu. Succes!
Ai intrat intr-o noua relatie inainte de a-ti fi trecut iubirea pentru celalalt. Asta este o greseala serioasa, determinata de multa graba si de obicei distruge relatia, fiindca practic nu-i poti oferi omului de langa tine o iubire curata si completa. Din respect pentru el, desparte-te de el, explica-i ca nu ai ce sa-i oferi, ca nu merita sa-si piarda timpul langa tine, fiindca inca nu te-ai vindecat de anterioara iubire. Ia si tu apoi o pauza (din experienta mea, o iubire trece in minim 2 ani) si de-abia dupa ce esti absolut sigura ca de minim 1 ani nu ai mai avut nici un sentiment pentru nici un barbat din trecut, te poti gandi sa incepi o alta relatie
E absolut normal sa te gandesti la relatia in care te implici emotional. insa sunt ceva probleme si necunoscute : despartirea s-a produs brusc, ori i-ai acordat a doua sansa? remuscarile carui fapt se datoreaza? si daca acum te simti singura, crezi ca e normal? pentru ca ai spus ca relatia e una serioasa, deci daca exista cuplu :pai sa fie viata in doi! si te rog sa ai grija toti suntem diferiti deci asemanarile ori diferentele intre nou si vechi nu sunt decat motive ce vor aduce doar stres si nemultumiri fara a mai lua in calcul ca vei fi vesnic nemultumita! cauta sa vezi mereu partea plina apaharului si discuta cu partenerul(daca ti-e partener)de viata pana implicarea emotionala nu devine una din care sa cazi intr-un cerc vicios de a accepta absolut totul doar sa fie bine!
Ce să faci? Citeşte AM IUBIT O FATĂ :
http://tomisthecat.ro/am-iubit-o-fata-walter-trobisch/
Daca ala te-a inselat si tu inca te mai gandesti la el... n-am ce discuta cu tine.
Uită trecutul, ești prea ocupată ca să mori dacă te gîndești la trecut, căci astfel nu poți trăi prezentul, vezi ce ai acum, și acceptă asta sau gîndește-te la varianta care crezi că e mai bună pentru tine.
Cand incepi o noua relatie nu tara dupa tine regrete, sentimente anterioare! Ia o noua relatie de la zero si nu fa niciodata comparatii, risti astfel sa aiba acelasi final.Nu uita ca suntem diferiti, iar viata o traiesti cum ti-o faci!