Exista lucruri despre care e bine sa taci, deoarece poti face rau.
Daca cineva vrea sa te paraseasca pentru fostul/fosta, atunci probabil are ceva motiv.
Daca te si paraseste, atunci inseamna ca fostul/fosta a fost mai bine apreciat(a). Alegerea este a lui/ei.
Daca nu fortezi nota si esti doar precaut, atunci vei afla adevarul in curand.
Buna,
Este clar ca tu te gandesti la o impacare, avand in vedere ca ne-ai pus multe intrebari in legatura cu aceasta fata.
Poate la ea a fost doar o chestie de moment, nu cred ca-l mai iubeste, poate doar ii simte lipsa ( mai ales ca au fost mult timp impreuna).
Eu o sa-ti dau insa un sfat: asculta-ti inima. Fa ce simti tu ca trebuie sa faci. Daca tu simti ca trebuie sa-i mai dai o sansa, da-i. Daca nu, nu. Mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat sa regreti ceva ce n-ai facut si sa te intrebi "cum ar fi fost daca?". Este fix alegerea ta. In fond, oricum e a ta, fie ca iti dau 50 de persoane acceasi parere. Daca tu in schimb simti ca n-are rost, nu-i da, si asta este. Oricum, din greseli invatam toti. Asta depinde si daca fata iti da reale semne ca isi doreste iertarea ta. Succes.
Eu isi dau un sfat in femei niciodata sa nu crezi, tarfa ramane tarfa pe viata, fetele sunt ipocrite rau de tot si perverse joaca teatru mai mereu
In locul tau mi-as fi pierdut din prima increderea si mie mi se castiga destul de usor increderea, deci in concluzie si prin urmare eu ti-as sugera sa stai departe de ea o vreme sa vezi cum functioneaza lucrurile, iar daca ea se va baga cu altul este clar ca nu e de loc interesata de tine.
Sper ca am ajutat.
Nu mi-as ierta partenerul pentru asta si nu as mai avea incredere in el.
Iti ofer acest sfat tie.