| Boy91 a întrebat:

Buna tuturor,merita cineva a doua sansa fiind in primele cateva luni de relatia, stiind ca prima data te-a mintit a ascuns de tine si ti-a promis ca orice ar fi ti-ar spune adevaru si a doua oara tot sa ascunda si sa stearga conversatia dar tu sa afli ca a vorbit cu fostul/fosta de impacare si ca inca il/o iubeste si ca rezolva sa scape de tine si scuza fiind ca a vrut sa ii faca rau.Ti-ai mai ierta partenerul vazand ca ii pare rau de ce a facut si ca vrea sa va impacati? dar cel mai important, ati mai avea incredere?

12 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Exista lucruri despre care e bine sa taci, deoarece poti face rau.
Daca cineva vrea sa te paraseasca pentru fostul/fosta, atunci probabil are ceva motiv.
Daca te si paraseste, atunci inseamna ca fostul/fosta a fost mai bine apreciat(a). Alegerea este a lui/ei.
Daca nu fortezi nota si esti doar precaut, atunci vei afla adevarul in curand.

| Ririru a răspuns:

Buna,

Este clar ca tu te gandesti la o impacare, avand in vedere ca ne-ai pus multe intrebari in legatura cu aceasta fata.

Poate la ea a fost doar o chestie de moment, nu cred ca-l mai iubeste, poate doar ii simte lipsa ( mai ales ca au fost mult timp impreuna).

Eu o sa-ti dau insa un sfat: asculta-ti inima. Fa ce simti tu ca trebuie sa faci. Daca tu simti ca trebuie sa-i mai dai o sansa, da-i. Daca nu, nu. Mai bine sa regreti ceva ce ai facut, decat sa regreti ceva ce n-ai facut si sa te intrebi "cum ar fi fost daca?". Este fix alegerea ta. In fond, oricum e a ta, fie ca iti dau 50 de persoane acceasi parere. Daca tu in schimb simti ca n-are rost, nu-i da, si asta este. Oricum, din greseli invatam toti. Asta depinde si daca fata iti da reale semne ca isi doreste iertarea ta. Succes.

| RAY a răspuns:

Eu isi dau un sfat in femei niciodata sa nu crezi, tarfa ramane tarfa pe viata, fetele sunt ipocrite rau de tot si perverse joaca teatru mai mereu

| Ririru a răspuns (pentru RAY):

Vad cam des astfel de raspunsuri de la tine, esti cam frustrat. Probabil din cauza asta n-ai noroc la femei.

| RAY a răspuns (pentru Ririru):

Nu sunt frustrat asta e adevarul, esti frustrat pe fantome cand nu crezi ca exista?

Imi pare rau daca o femeie ti-a schimbat parerea despre toate. Insa, ca sfat, sa stii ca nu toate sunt la fel. O sa vezi in viitor. Daca traiesc cu perceptia asta ai doar de pierdut.

Ca fata ce puteai spune altceva, bye

Well, banuiesc ca oricand te poti reprofila spre baieti- din moment ce femeile sunt niste nenorocite laughing)) Take care.

Vorbesti de parca baieti sunt mai de incredere, nu-mi plac baieti, barbati rar barbati inteligenti majoritatea sunt obsedati sexuali, prosti, cretini, mai bine singur decat cu cineva uman

| cristimihailov a răspuns:

Buna,

In viata exista a doua sansa.
In relatie... nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul tau mi-as fi pierdut din prima increderea si mie mi se castiga destul de usor increderea, deci in concluzie si prin urmare eu ti-as sugera sa stai departe de ea o vreme sa vezi cum functioneaza lucrurile, iar daca ea se va baga cu altul este clar ca nu e de loc interesata de tine.
Sper ca am ajutat.

| MariusCristi666 a răspuns:

Nu mi-as ierta partenerul pentru asta si nu as mai avea incredere in el.
Iti ofer acest sfat tie.