Draga alejandra de la inceput sa lamurim un lucru foarte important pentru tine, adica vital: sa incepi sa te detasezi de el si sa ti la el in masura in care el tine la tine, e cel mai bun lucru! PENTRU CA ASTFEL tu ai de suferit in cazul unui refuz al lui! si ce daca nu o sa iti raspunda, sa te impusti? fii serioasa! de multe ori se intampla ca dupa ce se intalnesc doua persoane, o persoana sa nu mai vrea sa se continue relatia! si tu nu mai da asa usor de inteles ca placi pe cineva! trebuie sa ai curaj si sa incerci sa reiei tratativele cu el si sa incerci prin orice metoda fie chiar directa daca nu ai altceva mai eficient sa vezi care a fost problema pentru care s-a intrerupt dialogul si mai ales daca el doreste sa mai vb! in caz de raspuns pozitiv l-ai castigat, daca nu mergi mai departe si fara suferinte! Ne-am inteles? fara! si eu am facut o impresie buan unei fete la telefon, a vrut sa ne vedem si dupa aceea gata! si atunci, eu plin de durere m-am dus sa ma impusc cu o mitraliera kalasnikov!, pacat ca nu aveam arma -mai glumesc si eu! ciao succes
Frumoasa povestea ta. incearca asa subtil, sa mai intri in vorba cu el. e drept ca si noi baietii santem cam cu capul in nori uneori, si uitam fara sa vrem o persoana importanta, sau unele probleme ne pun la pamant psihic. dar daca tot nu-l poti uita, nu pierde vremea, mai,, agata-l" discret pe mess, mai dai un telefon chiar, pe motiv ca,, doar santem colegi, prieteni poate, ce mai faci? " nu e nici o rusine sau dovada de lasitate sa faci asta.
Vad ca toti ti-au scris eseuri pe aici. Eu am sa-ti spun mai pe scurt.
Aici sunt 2 presupuneri. Poate ca el a vazut ca il placi si a devenit indiferent, a inceput sa te ignore... Sau e o persoana mai timida care s-a retras in cuibusorul lui si nu stie ce sa faca.
Eu zic sa mai faci o ultima incercare, sa incerci sa vorbesti cu el, sa fii asa mai deschisa si sa nu-l pui in situatii incomode.
Daca nici atunci nu merge, nu te merita!
)))) draga su am patit exact la fel))))) ce ciudat.si am fost cu el 2sau3 luni nu mai stiu si acum ne intelegem bine. despartirea la noi = nepotrivire de caracter. uite eu una am gura cam larga si prietenele mele stiau ca imi place de el si el stia si cand am inceput scoala eu era cu cel mai bun prieten al lui) ce chestie cu prietenul lui am fost 5 luni...si dupa am fost cu el da ma rog sa continui ne intalneam toti 3 el a mai fost cu o fata toate bune si frumoase... el s`a desp de fata respectiva si eu de prietenul lui. si a mai durat o luna doua noi ne faceam ochi dulci. se mai dadea la mine ne intelegeam super bine. si intr-o zi am comunicat f mult si seara l`am sunat sa vad ce mai face ei el m`a intrebat daca vreau sa fiu cu el si am acceptat normal toate bune si frumoase pana am obs ca nu ne intelegem si ca e km pretentios. la nervi ne-am desp pret de 5 minute. m`a rugat sa ne impacam am acceptat. dupa nu am mai vb deloc o saptamana la sf saptamanii respective i-am cerut sa ne vedem.nu a putut sa vina si de nervi mei ne-am despartit. deci depinde acum si la tine ce ai sa faci sper ca te-a amuzat povestea pup:*:*
Ms mult pentru pareri si raspunsuri Din fiecare raspuns am "invatat" cate ceva.Va pup