| Rototoho6988 a întrebat:

Bună tuturor! Părinții mei nu sunt deloc de acord Când aud de biserică. Mai ales tatăl meu...
În fiecare duminica ma duc la biserica dar într-o zi tatăl meu s-a decis sa nu ma mai ducă zicând ca nu are timp pentru mine. Trebuia să muncească. L-am înțeles. Acum este vacanța de vară și am primit o propunere pentru a merge într-un pelerinaj. Din tot sufletul mi-am dorit! I-am rugat pe părinții mei dar degeaba... m-au făcut în toate felurile. Nu ma lasa sa ma duc nicăieri. Stau între patru pereți și uneori ma duc afara. Mereu fac curățenie fac mâncare am note bune dar nimic...
Cum as putea sa procedez. Eu îmi iubesc parintii din tot sufletul dar inima mea după asemenea cuvinte e rupta în doua. Mereu ma acuza ca fac cearta în familie dar eu încerc doar sa fie bine! Aștept un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
| Smmo a răspuns:

Ai rabdare sa te faci mai mare, intre timp spune-ti rugaciunile acasa, ca te aude Dumnezeu si acolo. Lupte mari si ispite mari vin si de la cei din familie, pentru ca sunt aproape de noi. Poate tatal tau e obosit si nu prea are bani. Sa te rogi si pentru parintii tai. Vor mai fi pelerinaje si alta data.

| Rototoho6988 explică (pentru Smmo):

Mulțumesc din suflet. Oricum nu banii sunt problema dar eu ma gândesc ca tatăl ar trebui sa petreacă și puțin timp cu fiul lui. Dar sunt bucuros ca am un acoperis de-a supra capului. Încă odată mulțumesc!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu poți iubi din tot sufletul cu inima ruptă în două. Pune inima la loc.

| mi25 a răspuns:

Vezi ce face din familie bigotismul religios?
Daca parintii nu cred in biserica este alegerea lor si parerea mea personala - capatata din experienta vietii - bine fac. Dar fiecare cu alegerea lui. Dar atata timp cat esti sub tutela parintilor trebuie sa le dai ascultare.
Prea s-a bagat biserica in toate.

| Sistemulxxl a răspuns:

Cati ani ai? Poti merge singura la biserica. E chiar indicat. Poti scapa de gandurile negre, probleme existentiale iar respectarea celor 10 porunci te va scuti de toate neplacerile vietii.

| Rototoho6988 explică (pentru Sistemulxxl):

15 ani...
Știu dar nu am posibilitatea de a merge singur la biserica adică pe jos. Biserică este la o distanta foarte mare.
Mulțumesc mult pentru sfat!