Ai rabdare sa te faci mai mare, intre timp spune-ti rugaciunile acasa, ca te aude Dumnezeu si acolo. Lupte mari si ispite mari vin si de la cei din familie, pentru ca sunt aproape de noi. Poate tatal tau e obosit si nu prea are bani. Sa te rogi si pentru parintii tai. Vor mai fi pelerinaje si alta data.
Mulțumesc din suflet. Oricum nu banii sunt problema dar eu ma gândesc ca tatăl ar trebui sa petreacă și puțin timp cu fiul lui. Dar sunt bucuros ca am un acoperis de-a supra capului. Încă odată mulțumesc!
Vezi ce face din familie bigotismul religios?
Daca parintii nu cred in biserica este alegerea lor si parerea mea personala - capatata din experienta vietii - bine fac. Dar fiecare cu alegerea lui. Dar atata timp cat esti sub tutela parintilor trebuie sa le dai ascultare.
Prea s-a bagat biserica in toate.
Cati ani ai? Poti merge singura la biserica. E chiar indicat. Poti scapa de gandurile negre, probleme existentiale iar respectarea celor 10 porunci te va scuti de toate neplacerile vietii.
15 ani...
Știu dar nu am posibilitatea de a merge singur la biserica adică pe jos. Biserică este la o distanta foarte mare.
Mulțumesc mult pentru sfat!
GabrielaCriss întreabă: