| ℓσνє a întrebat:

Buna tuturor.

Parintii unei prietene mai bine zis prietena cea mai buna, s-au despartit si as vrea s-o ajut si eu cum pot. 1) Cum as putea sa o ajut? Ma gandeam la niste activitati. 2) Ce fel de activitati?. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Da, uite ca singura incepi sa intelegi ce e mai bine. Ia-o in brate de cate ori vrea ea si da, ascult-o, asta face mai mult ca orice. Nu-i trebuie ei nici cadouri, nici plimbari acum.

4 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Invit-o la tine acasa. Faceti temele impreuna si intre timp mai discutati, o mai consolezi. Poate parintii tai sa va trateze cu ceva, sa mancati ceva impreuna. Nu cred ca ii arde ei de plimbari in parc sau la filme in situatia asta.

| ℓσνє explică (pentru sabin89):

Ea mereu cand ma vede vine la mine in brate si incepe sa planga. Eu cum sunt o fire mai inimoasa. imi vine si mie. Cu greu ma abtin. Incerc sa o inteleg si pe ea. pentru ca e greu. Ascultarea cred ca conteaza destul de mult. happy

| ℓσνє explică (pentru sabin89):

Multumesc mult de ajutor, se simte mai bine. Voi continua cu consolarea ei, deoarece observ ca merge. Stama mandoua, petrecem timp impreuna, si timpul trece. E minunat! happyhappyhappy

| sabin89 a răspuns (pentru ℓσνє):

Da, uite ca singura incepi sa intelegi ce e mai bine. Ia-o in brate de cate ori vrea ea si da, ascult-o, asta face mai mult ca orice. Nu-i trebuie ei nici cadouri, nici plimbari acum.

| Jameson a răspuns:

Plimbari prin parc, vizionare filme, diverse jocuri, Dar cel mai mult face o incurajare sincera si o sustinere adevarata din partea ta conteaza foarte mult stiu din propia experienta.