| Gabriela_6882 a întrebat:

Prietena mea cea mai buna impreuna cu prietenul ei sarbatoresc cei 4 ani petrecuti impreuna chiar acum in septembrie, ce cadou le-as putea lua? Dau fundita celui mai bun raspuns. Va multumesc. PS.sa nu fie prea scumpbig grin

Răspuns Câştigător
| Anabele a răspuns:

Nu stiu daca e tare ieftin da am o idee:
Cumpara 5 trandafiri dintre care 3 rosii si 2 albi (care ii reprezinta), si scrii un biletel gen,, Sunteti speciali"
sper sa mearga happy
P.S. poti inlocui trandafirii cu alte flori rosii si albe.

11 răspunsuri:
| ladyMillion a răspuns:

Saluthappyde multe ori ma intalnesc cu intrebarea asta...stii ce mi se pare mie foarte dragut, original, si simbolic pentru iubirea care si-o poarta? un portret cu ei doi in creion pus in rama(e foarte dragut)stiu o tipa in brasov care face portrete cu 50 de lei, pe foaie A3 dar ies foarte binetongue...pentru mai multe detalii arina_marinaa(id-ul meu)

| AliceIDK a răspuns (pentru ladyMillion):

Auzi, si eu stiu acea tipa! Este foarte talentata! Am cateva portret in casa mea!

| ladyMillion a răspuns (pentru AliceIDK):

I-a auzihappyda-mi add pe mess arina_marinaa si vorbimtongue

I-auzihappypai da-mi add pe mess arina_marinaa si iti trimit eu sa vezi niste desene sa imi zici daca ti se par cunoscute

| AliceIDK a răspuns (pentru ladyMillion):

Imi pare rau.Dar nu am momentan mess

Http://www.facebook.com/ facebook-ul tipei,are acolo multe desene, dar vezi ca e privat, iti da ea add:P

| AliceIDK a răspuns:

I-ai putea lua niste bomboane!

| inteligenta a răspuns:

Pune o fotografie cu ei doi intr-o rama si coloreaza rama in culorile preferate ale celor doi sau du-i intr-un loc romantic la munte sa stea singuri acolo i-ar tu sa pleci cat mai departe, dar sa lasi semne ca tu ai trecut pe acolo(scrie pe copaci cu creta...), dar cel mai simplu este sa le inchiriezi o barca si sa mearga pe lac si nu este scump sa inchiriezi sper ca te-am ajutat funda? please

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doi trandafiri rosii si o cutie cu bomboane de ciocolata.Si sa fie milka i love you si sa scrii u pe cutie cati ani fac ei 4 ani si o scrisoare pe care sa scrii Va doresc sa stati cat mai mult si sa va continuati viata amandoi Cu drag, your name.te costa in total cam 10- 20 lei nu e prea scump nope? funda?

| Ramo_9946 a răspuns:

Nu stiu eu zic sa le pui o poza intr-o rama frumoasalove struck sau o perna in forma d inimioara cu poza lor imprimata pe ea nu e scumpa 37 d lei si e ft fain.Eu am imd 1 an cu iubitul meu si am de gand sa fac un album cu toate pozele noastre si o pernuta d aia.Nici pozele nu sunt scumpe 70 d bani o poza acum depinde ce marimehappybig grin Bafta>big grin

| xXBleast4uXx a răspuns:

Invitai pe amandoi la o pizzerie si fale tu cinstewinking