Nu stiu daca e tare ieftin da am o idee:
Cumpara 5 trandafiri dintre care 3 rosii si 2 albi (care ii reprezinta), si scrii un biletel gen,, Sunteti speciali"
sper sa mearga
P.S. poti inlocui trandafirii cu alte flori rosii si albe.
Salutde multe ori ma intalnesc cu intrebarea asta...stii ce mi se pare mie foarte dragut, original, si simbolic pentru iubirea care si-o poarta? un portret cu ei doi in creion pus in rama(e foarte dragut)stiu o tipa in brasov care face portrete cu 50 de lei, pe foaie A3 dar ies foarte bine...pentru mai multe detalii arina_marinaa(id-ul meu)
Auzi, si eu stiu acea tipa! Este foarte talentata! Am cateva portret in casa mea!
I-a auzida-mi add pe mess arina_marinaa si vorbim
I-auzipai da-mi add pe mess arina_marinaa si iti trimit eu sa vezi niste desene sa imi zici daca ti se par cunoscute
Imi pare rau.Dar nu am momentan mess
Http://www.facebook.com/ facebook-ul tipei,are acolo multe desene, dar vezi ca e privat, iti da ea add:P
Pune o fotografie cu ei doi intr-o rama si coloreaza rama in culorile preferate ale celor doi sau du-i intr-un loc romantic la munte sa stea singuri acolo i-ar tu sa pleci cat mai departe, dar sa lasi semne ca tu ai trecut pe acolo(scrie pe copaci cu creta...), dar cel mai simplu este sa le inchiriezi o barca si sa mearga pe lac si nu este scump sa inchiriezi sper ca te-am ajutat funda? please
Doi trandafiri rosii si o cutie cu bomboane de ciocolata.Si sa fie milka i love you si sa scrii u pe cutie cati ani fac ei 4 ani si o scrisoare pe care sa scrii Va doresc sa stati cat mai mult si sa va continuati viata amandoi Cu drag, your name.te costa in total cam 10- 20 lei nu e prea scump nope? funda?
Nu stiu eu zic sa le pui o poza intr-o rama frumoasa sau o perna in forma d inimioara cu poza lor imprimata pe ea nu e scumpa 37 d lei si e ft fain.Eu am imd 1 an cu iubitul meu si am de gand sa fac un album cu toate pozele noastre si o pernuta d aia.Nici pozele nu sunt scumpe 70 d bani o poza acum depinde ce marime Bafta>
Effy35 întreabă: