| Anastasia76 a întrebat:

Bună tuturor
Săptămâna trecută mi s-a întâmplat un lucru destul de ciudat. În timp ce mergeam spre casă împreună cu colegul meu(cu care stau în aceeasi parte a oraşului şi cu care mă cunosc de mai mult de 10 ani), am inceput să ne tachinăm Când nu a mai ştiut ce să zică, m-a sărutat.Mai târziu, când era să intru în casă, m-a sărutat din nou. Ziua urmatoare, la liceu s-a prefăcut că nu s-a întâmplat nimic şi mă ignora. Din acest motiv, la sfârşitul orelor l-am întrebat dacă să iau in serios ceea ce s-a întâmplat ieri sau să uit. A zis că nu ştie.
Întrebarea mea este următoareabig grine ce m-a sărutat? ...De ce se comportă aşa cu mine de atunci?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Te`a sarutat pentru ca era invidios pe rujul tau iar partea lui feminina n`a rezistat sa nu vada cum este.Te place, dar doar ca o prietena buna, care vrea sa va faceti unghiile impreuna dupa ore si sa vorbiti despre baieti.

Acum la subiect, daca baiatul te-a sarutat de doua ori iar tu continuai sa vorbesti despre cate seminte ai spart in parc ziua precedenta sau nu ai avut nici o reactie, nu stia ce sa creada, esti piatra sau fiinta umana.Astepta si el sa vada daca a procedat corect.Cu siguranta te place, acum ramane de vazut daca si tu il placi. Daca da, atunci situatia este pe calea cea buna.

1 răspuns:
| Mayar a răspuns:

Pentru ca e impulsiv. E inca un copil, deci nu e siguranta in actiunile sale, nu e nicio garantie in ceea ce face.