| Adryan1993 a întrebat:

Buna tuturor!
Situatia mea nu este asa de vesela..ma simt singur pentru ca nu am o prietena/iubita..am incercat sa imi fac,dar niciodata nu am reusit,si a trecut ceva timp de la ultima relatie. Cateodata ii invidiez pe cei care ii vad impreuna cu fete, ma simt frustrat si dezamagit de mine. Simt un gol in inima mea si as vrea sa imi fac viata mai placuta alaturi de o fata. Ce as putea sa mai fac?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca erai cu una ziceai invers ca nu ai intalnit persoana potrivita si vroiai sa fii singur, acum femeile sant viclene isi cauta interesul pana cand te lasa din nou singur dupa ce si-au atins scopul. Toata lumea se cearta apoi vine despartirea, singuratatea e cel mai bun aliat al omului sau o pisica, caine.

| valentingb a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=-juyEIgwhGQ&html5=1
Urmărește acest clip și ia aminte. Poți folosi tot ceea ce te învață acest om pentru a atrage o fată. Toate fetele sunt atrase de aceleași vorbe și gesturi de bază. El însă se axează pe o categorie de femei mai ușuratice. Nu că ți-ar strica să întâlnești câteva...
Dar poți atrage o fată cuminte folosind instrucțiunile de bază: arată-i ce are de câștigat dacă e cu tine, arată-i că nu ai nevoie de ea, că ești puternic și poți și singur, dar o alegi pe ea pentru calitățile ei, pentru că ea este specială.

| ADMr a răspuns:

În situația asta sunt și eu prietene, și mulți amici îmi spun să ies, să cunosc lume, să fiu stăpîn pe mine cînd o fată îmi face ochi dulci. Am și eu defectul ăsta să mă îndrăgostesc prea repede și asta este buba, pentru că îmi afișez prea repede sentimentele, trebuie să fii,, vulpoi", să fii fermn, să nu fii ca unu care a văzut în deșert o sticlă cu apă și a sărit năvală pe ea, ceva de genul. Așa că multă baftă și o să se,, lipeasca "o fătucă de tine când nu te aștepți. Numai bine.

| Adryan1993 explică:

Andi.ro30@gmail.com

| Raul_Raul_1989 a răspuns:

Stiu cum e.