Cand e mai relaxat si mai bine dispus (!), intreaba-l chiar pe el, zambind!
Nu-l forta pentru raspuns, dar poti reveni la subiect cu alta ocazie asemanator de relaxata, daca n-a dat raspuns.
Poate are anxietate, aceasta il face sa se teama de microbi...
Poate are el o afectiune pe care o ascunde si considera ca ti-a putea da si tie
Cine stie.
Multi aveti casnicie dar nu aveti comunicare, e ca nunta fara lautari, adica degeaba!
Tu vad ca vorbesti din propria-ti experienta, punand botul peste tot de esti asa de versata.
Buna.De ce intrebi niste straini, in loc sa discuti cu sotul? Daca nu faceti economie la apa si detergent, pentru ce sa folositi acelasi pahar si aceleasi tacamuri?
Daca la inceput nu era așa, înseamnă că poate mănâncă din lingurița și bea din paharul altcuiva
Cel puțin ar fi o ipoteză și asta
Varianta lui: "nu beau dupa nimei". Dar, la început, a baut dupa mine. L am intrebat de ce a baut la inceputul relatiei dupa mine, a spus ca nu a baut nici la inceput)
Din ce mi-ati raspuns voi, pare ca eu sunt de vina? Ok, o sa dau mai multe detalii..se stie despre el ca nu bea dupa nimeni, dintotdeauna, mi-a spus si familia si prietenii.dar ce mare lucru, adica nici eu nu beau dupa nimeni, logic. tine de igiena, DAR, din moment ce te saruti cu persoana respectiva, mi-e aiurea sa beau dupa ea? Si dupa cum am spus, la inceputul relatiei, facea asta.
Si nu, nu fac economie la apa si detergent, cum am mai vazut comentarii) dar mi e asa oarecum, adica daca e un pahar pe masa, sa aud intrebarea "ai baut tu din paharul asta?" Daca raspund cu "da", sa l puna in chiuveta.
El zice ca nu bea dupa nimeni..se pare ca am devenit "nimeni" si eu.
Da-mi voie sa-ti spun un adevar: Are scarba de tine. Tu stii de ce.
De ce cauți răspunsuri de la alte persoane care nu vă cunosc situația reală?
Doar de la el poți să afli adevărul.
Face foarte bine, așa-i normal. Nimeni nu ar trebui să mănânce sau bea după altcineva. Ține de igienă. E de-a dreptul scârbos să se bea sau mănânce după un alt om. Nici eu nu aș face așa ceva niciodată.
Sincer nici eu nu beau si nu mananc dupa nimeni!
Nu ca mi frica de vreo boala.
Mi se pare scarbos...
Cand eram mai mic, nu eram chiar asa.
Chestie de igiena!
Care este situatia ta sanitara si de ce se teme el? Ca e vorba de infectii, nu de altceva.
Situatia mea sanitara, crede-ma..nici nu se pune problema macar ca nu e totul cum trebuie sa fie. De asta ma si face sa ma simt prost.