Intr-o relatie nu trebuie ca doar unul sa faca sacrificii.Din cate mi se pare mie tu te zbati si pe el il doar fix in 14. Da-l in ma-sa si da-o incolo de iubire! Ceea ce simti tu acum e doar atractie fizica, iubita! Dragostea o simti dupa un timp indelungat nu dupa o luna.O sa ma urasti, dar asta e adevarul.Barbatii de genul asta nu-s buni de tinut la usa omului.O sa iti treaca dragostea atunci cand el o sa treaca la nivelul urmator, agresivitatea si jignirile.Eu am 23 de ani acum, dar am avut si eu o problema asemanatoare.Eu aveam 21, el 31. L-am suportat pentru ca eram mai blanda la fire, l-am iertat.El era un bou, gresea, isi cerea scuze, eu iar il iertam. Oricum au trecut doi ani si ceva de atunci si sunt cea mai fericita ca am rupt orice legatura cu el.El a ramas vai de mama lui, iar eu am continuat sa am o viata normala.Nu m-a tras inapoi.Ok, la mine nu era problema ca era betivan, era si afemeiat.Noi femeile punem mult suflet uneori si ne doare cand suferim din dragoste mai mult decat pe ei, dar trebuie sa invatam sa ne folosim si creierul nu doar inima. UIte ce iti spun:Nu te mai increde in ce zic altii, in parerea altora sau ce iti spune inima, ia-te dupa intuitie! Daca intuitia ta iti spune ca nu e bine sa ramai asa sa faci!
Inafara de faptul ca trollezi la greu...toate persoanele care au "experienta in viata" (old people) mi-au spus in scopul de a da un sfat, sa nu am o relatie cu o persoane care are probleme cu alcoolul. Sa fii cu un barbat care te inseala...trece la un moment dat viciul, sa fii cu unul care se drogheaza..la fel, dar sa fii cu unul care bea, nu se schimba in timp. Nu recomand.
Mai asteapta pana da in tine si apoi poate o sa te convinga sa pleci. Cred ca e ceva in neregula cu tine daca stai cu un asemenea om.
ps. Nu inteleg ceva. Se imbata de 4-5 luni iar tu comentezi la el de vreo 2? Dar ce asteaptai? Sa i se termine stocul de sticle?)
Alcoolicii anonimi daca constientizeaza, daca nu atunci dezalcoolizare! Sau mers la manastire cu haine de ale lui, multa rugaciune...