| oana_3840 a întrebat:

Stateam intr-o zi de vorba cu o prietena si ne intrebam daca baiatul ideal, jumatatea noastra, este asa cum vrem noi, cum vrem sa arate si alte aspecte.Pentru voi am o micuta intrebare, barbatul ideal e exact asa cum v-ati gandit voi, adica sa arate intr-un anumit fel, sa fie cumva, sa aiba o personalitate puternica si altele? Aceasta intrebare este mai mult pentru cei care au gasit "barbatul ideal". Va multumesc si va pup!

Răspuns Câştigător
| Paty25 a răspuns:

Buna draga mea! Intodeauna noi ne gandim la un baiat, cum vrem sa arate, cu sa se poarte si altele dar de multe ori ne iasa in drum altul mai diferit dar de care ne indragostim si pe parcurs daca ti la el cu adevarat il descoperi poate deveni cu adevarat barbatul ideal pentru tine. Nu intodeauna gasim exact asa cum il vedem noi, gasim ceva mai diferit dar intr-un final placut si bun pentru tine, ceva care te multumeste si te face fericita asta ar fi! Spun din propria experienta, pentru ca ma gandeam mult la '' el '' cum sa fie si intr-un final a aparut cineva dar total diferit de ceea ce ma gandeam eu, dar pe parcurs am inceput sa descopar anumite lucruri si oricat l-am comparat, orice as fi facut tot la el m-am intors, pentru ca merita cu adevarata chiar daca nu e persoana aceea la care eu am visat, ma multumesc cu ce am si sunt fericita! Si am ajuns la concluzia ca daca intalneam persoana visata mereu poate nu tinea la fel de mult la mine! big grin

| oana_3840 explică (pentru Paty25):

Iti multumesc. esti o scumpa:*.si sa stii ca mi-a atras atentia ceva ce ai scris tu.iti doresc bafta in continuare. pupicei

5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu exista si nici nu va exista un sablon al barbatului perfect. Avem calitati si defecte, singura deosebire este ca atunci cand iubesti defectele sunt in planul indepartat!

| tabittha a răspuns:

Barbatul ideal nu exista. Un barbat cu cateva dintre calitatile dorite da, insa nu toate. Ceea ce se numeste partener ideal este cel cu care simti ca te potrivesti foarte bine sufleteste si alaturi de care te simti ca in al 9-lea cer.

| ignore a răspuns:

Mie imi plac mai emohappy.
si mereu mi-au placut blonzi satenirolling on the floor.
vreau sa semene cu mine sa avem multe in comun

| oana_3840 explică:

Va multumesc la toti.:*:*...