Sa stii ca a ramne corigent nu este o tragedie.In plus, iti faci un servici tie, in primul rand.Stiu,o sa spui:dar rusinea mea si a parintilor mei unde o pui? Nu cred ca este un lucru neaparat rusinos sa ramai pe vara, din contra, macar atunci esti fortat de imprejurari sa te pui cu burta pe carte si sa te straduiesti sa treci cu bine de corigenta.Ce rost ar avea sa fi promovat, iar dupa aceea sa ajungi in aceeasi situatie? Multi dintre noi(elevii), au impresia ca daca au trecut cu greu la repectiva materie, sigur in anul urmator nu o sa-i lase corigenti.Un lucru total gresit.
Iti doresc multa bafta!
Dacă nu vrei să petreci vara cu caietul în mâna învață că nu e prea târziu. Ia câteva ore de mate te va ajuta destul de mult.
Dacă ai ambiție chiar vei trece.
Eu îți țin pumnii.
Invata si roag-o frumos sa te asculte ca sa treci
cerei scuze ca i-ai facut probleme
lasa mita si pune mana pe carte!
Pai daca stii formule la geometrie mai mult de atat nu iti trebuie geometria din clasa 7 si a 8-a ii cea mai usoara punete macar sa te stradui si o sa vada profa si poate te trece
Cere ajutorul unui coleg unde nu stii...fii atenta in clasa recisteste fiecare exercitiu si fa altul asemanator dupa modelul din carte sau caiet