| mmamiruna a întrebat:

Bună tuturor, sunt căsătorită de 3 ani. Nu avem copii însă ne dorim tare mult. Soțul meu e dependent de "ieșitul din relatie", prin diferite moduri: tiktok, garaj, muzica, masina etc. Ma deranjează acest lucru și mai ales tik tokul de care e foarte dependent. Adică seara își face ritualul se așează în pat pe tik tok și acolo moare. Dacă nu reușește sa adoarmă pac pe tik tok. Nu știu ce sa ii mai fac cu asta.
Am încercat sa vorbesc deschis cu el despre tot ce ma deranjează și el crede ca eu ma răsfăț și ii sunt datoare sa îl slugaresc în tot. Nu știu ce sa ii mai fac.
De plecat în vacanta nu se pune problema, nu are cu ce, ba masina ba nu știu ce. În luna de miere am fost la Brașov și tot ce a făcut a fost sa doarmă non stop și tik tok. Ce pot sa ii mai fac?

6 răspunsuri:
| elenaaaaa56262 a răspuns:

Atunci treaba e nasoală, pur și simplu nu îl interesează în a-și petrece timpul cu tine. Gândește-te să mai aveți și un copil împreună, toate treburile vor pica în capul tău.

| gabicoo a răspuns:

"Condimentează" un pic relația: șampanie, lumânări, lenjerie sexy. Ai să vezi cum Tik Tok - ul trece pe planul doi.

| Miruna333 a răspuns:

Sa schimbi sotul, nu pe sot.
Vrei copii cu o persoana care nici macar nu iti ofera timpul lui? Iti spune sa il slugaresti, nu il intereseaza de tine, de scos nici in oras nu te scoate, te-a dus la Brasov in luna de miere si tu tot vrei sa ii faci un copil?
De schimbat, acest om nu se va chimba.
Daca ii faci un copil, tie iti faci rau si te legi pe vecie la cap de el. Greseala ta va fi si vei regreta. Tu vei fi vinovata, ca o faci cu buna stiinta, stii cum e el

| Kufu95 a răspuns:

Doar un cuvânt despărțire, i-ai spus-o cu frumosul, ai încercat, e clar nu ai cum să îl schimbi.

| KovacsB a răspuns:

Nu este cazul sa aveti copii.
Tiktokeri nu ar trebui sa se inmulteasca.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce om de nimic cum de il suporti? Ce varste aveti voi? Dar inainte sa te casatoresti cum era el? Cum se purta cu tine? Era mai atent cu tine sau de cît timp se poarta asa cu tine? Bea?