Sunt prea multe detalii care se bat cap în cap, şi care-ţi demonstrează clar că nu mai ai ce căuta lângă acel om!
Dacă tu simţi că nu mai merge între voi, eşti şi presată de mama ta în legătură cu el şi mai şi vrei să faci totul fiind independentă, las-o baltă. Să nu uităm că religia lui e una extrem de strictă şi complexă în legătură cu atribuţiile şi drepturile femeilor, şi poate ai vrea să reconsideri că e destul de riscant. Ar trebui să faci un sacrificiu mare de tot ca să fii împreună cu el, doar din punctul de vedere al religiei.
Nu te lăsa dusă de promisiunile lui şi nici de vreo speranţă temporară, fă alegerea în funcţie de ce vrei tu să faci mai încolo. Dacă vrei să-ţi faci studiile, axează-te pe ele şi lasă-l pe el.
Omul are alte conceptii,vine dintr-o lume in care femeia,odata ce ii apartine,are drepturile pe care le are un obiect!
Indiferent ce-ti spune sau face,rupe relatia,stai departe de el, nu ai nici cea mai mica idee de cat de ingrozitoare ar putea deveni viata ta langa un asemenea om.
Nu cred ca ai putea accepta niciodata viata, asa cum o vede el!
FUGI cat mai departe!
Cinderela,cinderela toti au dispus de tine si tu de nimeni.Rezultatul nu poate fi altul decit ca o sa dispuna si asta de tine ca de sotia lui, nu mai conteaza a cita.
Nu locuiesti in Romania? traiesti cu un musulman, l-ai inselat? adica ai curvit si nu esti inca moarta? ma minunez.dar imi vine greu sa cred.la ei curvele sant lapidate.adica omorate cu pietre.nu te juca.te-a mancat in c.r si acum te mananca si pielea.o sa te scarpini foarte tare si ma tem ca no sa-ti treaca.vino inapoi in tara ca la noi; toata lumea esti o curva.
Daca l-ai inselat ai facut-o pentru ca nu ti la el asa cum trebuie.
Daca acel baiat(ultimu)e de unde esti tu, si tu ill placi macar, ai sa-l iubesti si va fi musai sa va desp.Nu prea vad de ce stai cu el...Parerea mea? despartate de el si vezi-ti de viata ta!
După tot ce ai scris mai sus, eu zic că nu merită să te complici, dacă nu simţi asta. Vorbeşte cu el serios şi sincer şi spune-i ce simţi tu cu adevărat, că vrei să îţi trăieşti viaţa şi să fi singură. Nu trebuie să-ţi "rişti viaţa" şi să te complici dacă el nu este cel cu care vrei să te legi. Eliberează-te cât mai poţi! :* Succes!
Buna cinderella! Cum ai zis si tu! Daca a-si fii in locul tau, normal ca m-asi simtii naspa! Dar m-asi gandii inainte daca eu il Iubesc pe acel Musulman! Ca doar nu ai zis ca ai copii cu el! Si daca nu a-si tine la el a-si venii inapoi in Tara Mea Draga Romania, si m-asi gasi unu Modest Roman si a-si face cu dansu Un Baiat Pe Nume Iuda! Daca il Iubesc Pe Musulman, raman cu el ii promit ca numai il inseli Tota viata si ca o sa faiu o sotie Credincioasa lui Tot restul Vietii Si cam atat! Dar sa stii un lucru Musulmanii in general sunt oameni mai Cu Credinta in Dumnezeu, Decat unii Romani! Chiar daca este insurat, asa este Religia lor nu le inpune sa aiba mai multe femei! Cica un exemplu in Regiia lor este un Rege care e avut 3 neveste! M-am uitat peste comentarii, si cred ca ti-am fost mai de folos decat altii! Te salut! Si nu uita nu e niciunde decat acasa! ADICA ROMANIA!
Wow! Eu una n-as fi suportat sa stiu ca are un copil...sincer n-as fi stat nici 2 minute langa el. Incearca sa-i explici ca nu e ceea ce iti doresti de la viata ta si daca nu intelege de buna voie, cere si tu ajutorul parintilor:-s. Habar nu am cum ai putut sa stai 2 ani cu el stiind ca are copil. Incearca totusi sa pui studiile pe primul loc si apoi casatoria ...ca nu se mananca pe paine nici maritisul trebuie sa ai un rost in viata cand te casatoresti.Cel putin un servici din care sa castigi destui bani pentru. a intretine o familie.Plus ca aveti si un copil :-s caruia ii trebuiesc multe! Dar daca tu chiar nu vrei sa mai continui, pune repede ochii pe alt tip si cerei ajutorul. Poate te va scapa de acel om. sper sa te fi ajutat:*
Poate sunt proasta, dar na, asta e!
oricum greseala mea a fost sa plec de una singura in strainatate.Acum ma simt mai mult atasata de el, pentru ca sunt singura aici, dar imi dau seama ca nu pot trai cu el in continuare, dar si fara el mi-e teama
Alexandragabriela93 întreabă: