| anemona_9043 a întrebat:

Buna tuturor, sunt insarcinata in 2 saptamani si nu vreau sa fac chiuretaj...Imi puteti spune si mie alta solutie de a pierde sarcina? Am auzit ca daca iau anticonceptionale acum pot pierde sarcina. este adevarat?
Va rog mult de tot sa imi raspundeti...Va multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anticonceptionalele nu vor intrerupe sarcina dar iti vor cauza mari probleme. Exista medicatie pentru intreruperea sarcinii, din cate stiu eu este ilegala in Romania daca nu ai o cauza medicala pentru intreruperea sarcinii.
Daca ai sa incerci metode babesti de intrerupere a sarcinii, riscul de a muri este foarte mare, in plus s-ar putea sa nu pierzi sarcina, ci doar sa nasti un copil malformat. De asemenea riscul de a nu putea face copii dupa aceea este imens. Singura metoda cat de cat sanatoasa este un chiuretaj la un cabinet ginecologic. Riscurile sunt de sute de ori mai mici deca oricare alta metoda. Oricum, cea mai buna solutie este sa tii sarcina si, daca dupa ce nasti nu-ti doresti copilul, sa-l dai spre adoptie. Asta e solutia matura, sanatoasa si normala.

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti pierde sarcina daca iei anticonceptionale ele ajuta mai bine in sarcina ca contine multi hormoni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog frumos sa nu faci o prostie cu leacuri babestii ca ti-ar putea cauza si tie si copilului tau! Exista niste medicamente pana la a 7 saptamana de sarcina si poti sa scapi fara a face intrerupere de sarcina la doctor! si eu sunt in aceeasi situatie si ma gand ce sa fac, dr gand ca un copil poate insemna mult pentru tine ca mama! sa ai grija de u!

Alte răspunsuri
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat poti lua 10 cuti ca nu pierzi numa a mergi la ginecolog

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-a o lingurita de ceai si o umpli cu zahar si 2 picaturi de iod si te starui sa nu o rugumi dar sa o inghiti si faci asta dimineata si va trebui sa repeti pe la ora 17. 00 seara inca o data si sa stai cu picioarelee in apa fierbinte! succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sfatul meu, mai bine avortezi decat sa faci un copil cand nu esti pregatita pentru el. Altfel ii vei distruge viata si lui si tie. De crezi ca exista atatia aurolaci si atatia copii in orfelinate? Pt ca altele au fost suficient de irationale sa il pastreze cand nu isi permiteau! Raspunsul meu: du-te la doctor! Acolo ti se va explica cel mai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BUNA.am vazut si eu raspunsurile e foare dificil cand ramai insarcinata, fara sa-ti doreste.cel mai indicat dude la doctor,dar am auzit fete care au incercat cu o bere, manata alemana, care nu e indicata femeilor insarcinae si 3aspirine, eu nu asi recomanada asta.dar cica ar da rezultate. aveti grija de voi