Anticonceptionalele nu vor intrerupe sarcina dar iti vor cauza mari probleme. Exista medicatie pentru intreruperea sarcinii, din cate stiu eu este ilegala in Romania daca nu ai o cauza medicala pentru intreruperea sarcinii.
Daca ai sa incerci metode babesti de intrerupere a sarcinii, riscul de a muri este foarte mare, in plus s-ar putea sa nu pierzi sarcina, ci doar sa nasti un copil malformat. De asemenea riscul de a nu putea face copii dupa aceea este imens. Singura metoda cat de cat sanatoasa este un chiuretaj la un cabinet ginecologic. Riscurile sunt de sute de ori mai mici deca oricare alta metoda. Oricum, cea mai buna solutie este sa tii sarcina si, daca dupa ce nasti nu-ti doresti copilul, sa-l dai spre adoptie. Asta e solutia matura, sanatoasa si normala.
Te rog frumos sa nu faci o prostie cu leacuri babestii ca ti-ar putea cauza si tie si copilului tau! Exista niste medicamente pana la a 7 saptamana de sarcina si poti sa scapi fara a face intrerupere de sarcina la doctor! si eu sunt in aceeasi situatie si ma gand ce sa fac, dr gand ca un copil poate insemna mult pentru tine ca mama! sa ai grija de u!
Sfatul meu, mai bine avortezi decat sa faci un copil cand nu esti pregatita pentru el. Altfel ii vei distruge viata si lui si tie. De crezi ca exista atatia aurolaci si atatia copii in orfelinate? Pt ca altele au fost suficient de irationale sa il pastreze cand nu isi permiteau! Raspunsul meu: du-te la doctor! Acolo ti se va explica cel mai bine!
BUNA.am vazut si eu raspunsurile e foare dificil cand ramai insarcinata, fara sa-ti doreste.cel mai indicat dude la doctor,dar am auzit fete care au incercat cu o bere, manata alemana, care nu e indicata femeilor insarcinae si 3aspirine, eu nu asi recomanada asta.dar cica ar da rezultate. aveti grija de voi
Si eu trec prin aceeasi problema ca si tine... mi-e foarte greu...nu stiu ce sa fac...desi singura solutie ar fi sa fac avort...si peste cateva zile trebuie sa plec in germania...sunt nevoita s afac cat mai repede un avort...parinti mei nu stiu nimic...doar prietenul meu... e langa mine...am si eu o intrebare... cele care ati facut avort...prin aspiratie...cam care e durerea?,,, ce urmari vor fi dupa?
Buna! si eu am aceiasi problema am 17 ani si am fost violata am ramas insarcinatadar nu am bani sa fac avort altfel nu se poate de pierdut sarcina? (plz poate gasesc un raspuns bun