Greșești enorm vorbind in necunostiinta de cauza. Nu arunc cu noroi in el. Ceea ce am facut eu a fost doar sa povestesc anumite evenimente, ca sa nu ramai cu proasta impresie ca bă eu sunt cea rea si el e sfânt si nu a facut nimic gresit in relatia asta. Daca ai citit bine de la inceput, probabil ai remarcat si fraza "parintii nu erau de acord". In special tatal meu nu era. Si stii de ce? Pentru ca de la bunul inceput al relației m-a "sugrumat" cu Gelozia. Deci nu sunt eu usa de biserica dar nici el nu este. Una peste alta, eu doar am discutat pe chat si nu am mers spre "alte orizonturi". Mai presus de el mi-am realizat greseala si mi-am regretat-o amarnic. Dupa cum am zis, am intrat in depresie si ma uram pentru ce am facut. Ma gandeam ca merit sa fiu omorâtă pentru ca el chiar ma iubeste si nu merita asa ceva. Ei bine, el s-a si intalnit cu "amanta" si au facut foarte multe. In timp ce eu am avut puterea sa il iert, el daca ar afla de discuțiile de pe chat te asigur ca ar fi in stare sa ma omoare in bataie. Colac peste pupaza, nu dupa mult timp dupa ce l-am iertat, am descoperit ca el foloseste aplicații de dating gen "badoo". Ok, cine e vinovatul? Nu zic ca eu nu am vina, dar totusi sa fim realiști. Sa tii o femeie ca intr-o inchisoare dar tu sa ai voie sa faci ce vrei, nu mi se pare prea ok. Si ca sa iti raspund in acelasi mod "nu va inteleg pe voi, bărbații de genul asta. Ok, te ai saturat de prietena ta, vrei pe alta mai buna, mai cu forme, mai nu stiu cum, dar de ce dracu nu te desparti de actuala? O tii drept sluga sa ti faca curat si mancare, sa te îngrijească ca pe un copil mic?"
Nu esti victima la maxim, dar nici indreptatita, ai dreptul tau de a cere socoteli si de a te frustra, dar si partea ta unde trebuie sa tii ciocu' mic.
Stai intr-o relatie toxica, s-a dus dracu iubirea, sfatul meu e sa faci ce simti, daca simti ca relatia mai poate fi salvata,, atunci lupta! daca nu...iti iei talpasita, atat tu cat si el.
Eu unul nu ma incadrez in caracterizarea ta din paranteza, spun in fata ca mi s-a luat, nu fac pe ascuns d-astea, e pentru oameni de joasa speta acele lucruri.
Este mai simplu decta crezi!
Iti faci bagajele si pleci!
Nu vrea a auda despre ceva atat de important, nu-i nimic, ii arati ca trebuei sa te trateze cu respect si sa participe la discutie, ca nu esti un copilas de care sa-si bata el joc, sau sa-l manipuleze cum vrea.
Spune-i la modul ce-l mai serios sa pleci si fa-o!
Poate ca esti un pic manipulata de el, adica te tine langa el cu forta psihica pe care o are asupra ta. Adevarul tu il sti Gandeste te ce te tine langa el si poate decizia va fi mai usoara.