| Razvan9023 a întrebat:

Bună tuturor. Sunt într-o dilemă, și aș dori răspunsuri din partea fetelor cât și din partea bărbatilor.
Acum o lună am cunoscut o fată, și am început să vorbim zilnic, având și 3 întâlniri cu ea. Dintr-o dată, fără motiv, nu imi m-ai răspunde la telefon sau pe facebook deși e non-stop online.
Ce să înteleg din chestia asta? M-a pus în stand-by?
Cum să procedez?

40 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca nu te place simplu

| Razvan9023 explică (pentru RAY):

Multumesc pentru raspuns. Teoretic ar fi trebuit sa-si dea seama dupa a doua intalnire ca nu ii place de mine, nu? ..nu sa continue sa vorbeasca cu mine, sa-mi spuna despre cercul ei de prieteni, sa ma sarute etc

| RAY a răspuns (pentru Razvan9023):

Nu man, feele te baga in zona prieteniei si cand au nevoie de tine apeleaza la tine, ele cauta si catelusi de care sa profite, eu te-as sfatui data viitoare sa numai visezi cu ochii deschisi si sasi pastrezi ratiunea

| Razvan9023 explică (pentru RAY):

Nu eram încă în friendzone, pentru ca am avut o discutie despre o relatie. Cum a zis si WaterDrop, probabil a început sa iasa cu altcineva si pe mine m-a pus in stand -by. Parca vad, o sa treaca ceva timp si mă v-a cauta ea cand o sa vada ca nu mai dau nici un semn, pentru ca asa se intampla de obicei.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Razvan9023):

Si daca o sa te caute ea, tu sa o eviti. Adica, ea iese cu altul si cand ramane singura, trage la tine? Eu nu as permite asta!

| Razvan9023 explică (pentru Florentina9210):

Si cat sa o evit? ..Adica sa ii raspund cu aceeasi moneda?

Exact!

Am inteles. Oricum am mai ajuns la concluzia ca poate s-a intalnit cu mine sa-l faca gelos pe altul.

Vezi ca esti baiat destept! In ziua de azi, cum i-am zis si lui Ray iti spun si tie. Rar mai gasesti persoane de incredere, multe, doar se prefac ca sunt!

Dar stii cum e, cand faci gesturi din astea, s-ar putea sa ramai cu buza umflata. Ma pot astepta ca mai devreme sau mai tarziu sa ma caute ea pe mine.

SI plus, ii foarte confuza situația pentru că, pe instagram imi lasa like la pozele pe care le postez, dar la telefon nu-mi raspunde. Ce parere ai Florentina?

Ce parere am eu? Pai, iti spun sincer, ori tipa te joaca pe degete, ori nu stie nici ea ce vrea, e confuza.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Razvan9023):

Asculta de Gretta ce spune!

Habar nu am sincer. Faza ca asta nu am patit niciodata, si nu stiu ce sa fac.

Alta fata nu mai exista? sau ea e singura care ti-a intrat la inimoara, sincer tu tii la ea, dar ea e cam nehotarata in privinta sentimentelor sale pentru tine.

In ultima perioada ea ii singura care mi-a fost pe plac. Daca ea ma ignora momentan, ce pot sa fac? ...nu pot insista cu apeluri si mesaje daca nu vrea sa imi raspunda.

Si las-o. Nu o mai stresa si tu cu apeluri, daca vezi ca nu esti bagat in seama. Nu te comporta ca un disperat. Fi mai indiferent!

Ai dreptate. Asa voi proceda.

Asa sa faci!

| Violleta2022 a răspuns:

Sa-i scrii si sa o rogi frumos sa-ti spuna motivul tacerii ei!
Ceva a suparat-o si te evita!
Dar, daca ii ceri scuze si o rogi frumos, fetele devin intelegatoare si gata sa ierte.

| Razvan9023 explică (pentru Violleta2022):

Am mai sunat-o sa vorbesc cu ea dar nu mi-a raspuns. Deci, și la mesaj acela ar fi rezultatul. Înfine, eu nu o mai deranjez, desi ii aiurea ca nu ii stiu motivul tacerii.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvan9023):

Ti-am spus sa-i scrii, nu sa o suni, ca o iriti si mai rau!
Daca insisti sa suni, nici nu ma mira ca nu-ti mai raspunde.

Incearca sa pricepi ca doar scriindu-i politicos si frumos, ai sanse sa primesti ceva de la ea!
Asteapta raspunsul ei si 2 saptamani daca-i cazul, cand este pregatita, iti va raspunde ea.

O sa incerc sa pun in aplicare sfatul tau Gretta, poate asa aflu motivul. Desi mie mi se pare ca ii confuza.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Razvan9023):

O femeie cand raspunde nu-i confuza, alege sa te ignore, ca sa nu o mai agasezi.
De aceea iti spun: scrie-i pentru ca in felul asta ea poate alege comentul cand este mai linistita si mai calma sa-ti citeasca mica "scrisorica" si daca o scrii frumos, cerandu-ti iertare pentru ca ai necajit-o, spunandu-i ca-i esti draga si ca doresti sa o revezi....samd... este posibil ca ea sa fie impresionata si sa-ti raspunda pozitiv.

Faptul ca o suni si insisti o poate irita, o poti gasi cand este obosita sau deja nervoasa si atunici deciziile vor fii rele si in defavoarea ta.

Succes la scris si mare grija ce scrii acolo, ce cuvinte folosesti, pentru ca de asta depinde viitorul tau alaturi de fata asta!

Chiar daca are sens ce spui tu Gretta, eu nu am gresit cu nimica fata de ea, daca as fi gresit, i-as fi scris deja asemenea mesaj.

Am ascultat de sfatul tau Gretta si i-am trimis un mesaj în care am rugat-o frumos sa-mi spuna motivul tacerii. Momentan nu a raspuns.

| WaterDrop a răspuns:

Poate i s`a stricat telefonul.

Intreab`o direct ce nu i`a placut la tine, baga bine la cap ca sa nu repeti greseala asta si mergi mai departe.

| Razvan9023 explică (pentru WaterDrop):

Este exclus sa i se fi stricat telefonul deoarece tot timpul este conectata pe facebook de pe telefon. Nu pot sa o intreb direct pentru ca nu imi raspunde, ma ignora momentan

| WaterDrop a răspuns (pentru Razvan9023):

Probabil ai facut tu vreo tampenie ceva, sau ea vrea sa scape din relatie pentru ca ii place de altcineva si acesta este modul ei de a o face. Nu o mai baga in seama deloc pana nu o face ea.Iar daca nu o face, cauta`ti alta si nu mai umbla dupa fundul ei.

| Razvan9023 explică (pentru WaterDrop):

Sincer, nu am facut nici o tampenie. Mi-a zis o data ca vorbim prea mult la telefon și ca s-ar putea să se plictisească sau eu sa ma plictisesc. Asa voi face, o perioada nu o voi mai cauta sa vad ce se intampla. Desi tind sa cred ca m-a pus în stand-by ca să se poată intalnii cu altcineva sau nu e hotarata daca m-ai vrea sa ne intalnim.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai e greu de spus asta e o dilema ai zis tu ceva care sa o supere la adresa ei incat sa vrea sa te ignore? ar putea fi un motiv asta.

| Razvan9023 explică (pentru Doarunaltutilizator):

E o dilema. Nu i-am spus nimic care sa o supere, si nici nu am jignit-o sau ceva de genul. Ultima conversatie care am avut-o cu ea, a fost totul ok, am ras, nimic nu prevestea ca nu imi va mai raspunde la telefon.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Razvan9023):

Nu stiu ce sa zic frate.
Ceva sigur s-o fi intamplat incearca sa dai de ea sa lamuriti totul, pe facebook, prin email, prin yahoo probabil sau sun-o daca ii stii numarul o sa dai de ea curand si o sa primesti vesti, de cat timp nu iti mai vorbeste?

De vineri. Sambata am sunat-o nu mi-a raspuns, i-am scris pe facebook, nu mi-a scris(nici macar seen), i-am scris un mesaj, nu mi-a raspuns. Duminica am lasat-o in pace, si am sunat-o ieri, cu acelasi rezultat ca si sambata. Faza aiurea ii ca nu-mi raspunde la apeluri si mesaje, dar imi lasa like-uri la poze. Ce sa inteleg din asta?

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Razvan9023):

E chiar ciudat nici eu nu stiu ce sa inteleg.

De asta spun ca ii aiurea. Eu ma gandesc la mai multe variante, care ii cea adevarata nu stiu.

| UnBroken2016 a răspuns:

Nu o mai baga in seama, e clar ca nu te place.

| Razvan9023 explică (pentru UnBroken2016):

Dupa o luna sa-si dea seama ca nu ma place? ..Momentan nu o mai caut

| UnBroken2016 a răspuns (pentru Razvan9023):

E fata, zi mersi ca si-a dat seama si atunci nu dupa ce erati impreuna.

| Razvan9023 explică (pentru UnBroken2016):

Nu stiu ce sa spun. Mi se pare ciudat ca dupa o luna in care a fost totul ok, sa faca faze de genul asta. Sau ma testeaza sa vada daca sunt disperat dupa ea?