| Razvan9023 a întrebat:

Bună tuturor. Sunt într-o dilemă, și aș dori răspunsuri din partea fetelor cât și din partea bărbatilor.
Acum o lună am cunoscut o fată, și am început să vorbim zilnic, având și 3 întâlniri cu ea. Dintr-o dată, fără motiv, nu imi m-ai răspunde la telefon sau pe facebook deși e non-stop online.
Ce să înteleg din chestia asta? M-a pus în stand-by?
Cum să procedez?

40 răspunsuri:
| Razvan9023 explică (pentru Violleta2022):

Chiar daca are sens ce spui tu Gretta, eu nu am gresit cu nimica fata de ea, daca as fi gresit, i-as fi scris deja asemenea mesaj.

| Razvan9023 explică (pentru Florentina9210):

Ai dreptate. Asa voi proceda.

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pai e greu de spus asta e o dilema ai zis tu ceva care sa o supere la adresa ei incat sa vrea sa te ignore? ar putea fi un motiv asta.

| Florentina9210 a răspuns (pentru Razvan9023):

Asa sa faci!

| Razvan9023 explică (pentru Doarunaltutilizator):

E o dilema. Nu i-am spus nimic care sa o supere, si nici nu am jignit-o sau ceva de genul. Ultima conversatie care am avut-o cu ea, a fost totul ok, am ras, nimic nu prevestea ca nu imi va mai raspunde la telefon.

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Razvan9023):

Nu stiu ce sa zic frate.
Ceva sigur s-o fi intamplat incearca sa dai de ea sa lamuriti totul, pe facebook, prin email, prin yahoo probabil sau sun-o daca ii stii numarul o sa dai de ea curand si o sa primesti vesti, de cat timp nu iti mai vorbeste?

De vineri. Sambata am sunat-o nu mi-a raspuns, i-am scris pe facebook, nu mi-a scris(nici macar seen), i-am scris un mesaj, nu mi-a raspuns. Duminica am lasat-o in pace, si am sunat-o ieri, cu acelasi rezultat ca si sambata. Faza aiurea ii ca nu-mi raspunde la apeluri si mesaje, dar imi lasa like-uri la poze. Ce sa inteleg din asta?

| Doarunaltutilizator a răspuns (pentru Razvan9023):

E chiar ciudat nici eu nu stiu ce sa inteleg.

De asta spun ca ii aiurea. Eu ma gandesc la mai multe variante, care ii cea adevarata nu stiu.

| Razvan9023 explică (pentru Violleta2022):

Am ascultat de sfatul tau Gretta si i-am trimis un mesaj în care am rugat-o frumos sa-mi spuna motivul tacerii. Momentan nu a raspuns.