Hei :* Si eu am o relatie de 2 ani si la fel, iubitul meu este plecat in Anglia de aproximativ o luna. Si eu ii simt lipsa, dar nu m-am gandit sa-l insel sau sa ies cu altcineva, daca il iubesti nu fa asta, poate iti va parea rau mai tarziu. Daca vrei sa vorbim mai multe da-mi un mesaj. Kisses :*
Te inteleg perfect, doar in cazul meu m-am vazut doar o data cu el, tu probabil ai stat ceva timp cu el alaturi de tine, nu i-ai dus dorul ca mine, in acestyi 2 ani doar o singura data m-am vazut cu el, si am stat doar 4 zile, atat. Tocmai atunci cand ma obisnuisem cu el a trebuit sa plece si tocmai la vara ar fi sanse sa ma revad cu el daca ma duc eu la el, pentru ca in Italia este si sora mea si ma duc la ea in vacanta si o sa pot trece si pe la el.
Pff. E foarte aiurea, adica in acesti 2 ani v-ati vazut doar 4 zile in rest a-ti vorbit pe net, telefon?
Cred ca nici tu nu stii ce vrei! Daca recurgi la asa ceva, nu iubesti pe niciunul.Gaseste pe cineva din apropiere si numai incurca restul.
Pe cel din Italia?
Un om care se baga in viata de cuplu a altuia e o taratura.
Si,, cel din Italia'' nu pleca in Italia daca relatia dintre tine si el inseamna ceva.
Nu intotdeauna depinde de noi sa facem ceea ce vrem, Acolo in Italia este si familia lui, locul de munca, aici in Romania nu are ce sa faca, e destul de grea viata de aici, plus ca nu poate renunta la familie, o are doar pe mama si fratele sau mai mic, cum se spune el este ''stalpul'' casei.
Nu
Lasa-l mai pe ala din Italia, sa-ti aduc aminte ce a facut cu fata aia pe care a lasat-o insarcinata? de cate ori te-ai vazut cu "italianul", o singura data si nu?
Deci...Si eu am fost in situatia ta. Sti ce trebuie sa faci? Trebuie sa te gandesti la urmatorul lucru: ''Daca il iubeai cu adevarat pe cel din Italia, nu te mai interesa de altii" . Acum tu incepi cred sa te indragostesti de Alex, si o sa fie greu pentru tine sa renunti la unul dintre ei, dar o sa trebuiasca sa o faci. Sper ca te-am ajutat, daca mai ai nevoie de ceva, lasa un mesaj :*
Sincera sa fiu Alex nu ma fascineaza cine stie ce, doar ca altfel trece timpul, inainte stateam numai cu gandul la Calin, adica cel din Italia, si imi era foarte greu.
Spune-i primului tau iubit ca te-ai despartit de el si ca te-ai simtit singura si accepta relatia dintre tine si celalalt iubit al tau :*
Vreau ca cel din Italia sa fie langa mine, asta imi doresc enorm de mult, si este destul de reu avand in vedere ca ne-am vazut doar o data in acesti 2 ani de zile.