| Zeyneph a întrebat:

Sunt putin debusolata...luna trecuta menstra mi-a venit pe data de 17 martie s-a terminat pe data de 24 martie (ea fiind inchisa la culoare de aceasta data si niciodata nu m-a tinut atatea zile). Am avut contact sexual neprotejat cu logodnicul meu deoarece ne dorim un bebe. La o saptamana dupa menstra au inceput dureri abdominale insuportabile,dureri de cap,somnolenta in fiecare zi dupa masa,urinez mai des,mananc mai des si cate putin ( de ex m-am trezit intr-o dupa amiaza si imediat in cap mi-a venit pofta de orez cu lapte,mi-am facut, am luat 3 linguri si nici nu m-am mai uitat la el)! Acum mi-am cumparat un test de sarcina Barza. Cand il pot face? Ce ma sfatuiti?

7 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

E prea devreme.Totusi consulta un medic, sa nu fie vreo raceala.

| MihaelaDart a răspuns:

Posibil ca acestea stari sunt formate doar de tine in cap.

Simptomele de sarcina se vor simti abia din saptamana a a7a sau a8a sau ai mult, difera d ela o femeie la alta, altele nu au nici un simptom pe toata perioada sarcinii.

Hormonul HCG poate fi depistat in sange si urina la 10-14 zile de la conceptie. Un test de sange efectuat efectuat in a 10-a zi de la conceptie ar putea sa-ti arate un rezultat real, la fel cum un test de urina efectuat an a 14 zi de la concepaie iti poate spune adevarul despre starea ta.

Acest hormon isi dubleaza valoarea cu fiecare zi ce trece, asa ca daca ai rabdare, după 3-4 zile de la data la care ar fi trebuit sa-ti vina ciclul, vei primi o confirmare cat se poate de reala. Dar pentru a scapa de orice stres, un test de sange repetat o data la 2 zile iti va confirma si cele mai bine din banuieli.

| dani9354 a răspuns:

Fa un test de sarcina dupa 3 saptamani, eventual poti sa consulti si un ginecolog care poate sa iti spuna exact! Sanatate multa!

Răspuns utilizator avertizat
| LexiEla a răspuns:

Testele de sarcina se fac dupa cel putin 2 saptamani de la contactul sexual.

| NikoNikoleta12345 a răspuns:

Cel mai probabil esti insarcinata. Asa am patit si eu. cel mai indicat este sa faci un test de sarcina dupa 2 3 saptamani de la contactul sexual.