anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor, trec printr-o perioadă dificilă, iubitul meu s-a despărțit de mine motivul fiind prea multe discuții, după care mi-a spus că vrea sa se distreze si mi-a spus sa fac la fel ca sa il uit, îmi spune că mă iubește dar preferă să renunțe la relație pentru distracții. Oricare ar fi părerea voastră o iau in considerare. Multumesc

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Luand in seama comportamentul lui din timpul relatiei, si "motivele" pentru care s-a despartit, tu nu ai pierdut nimic. Chiar ai castigat; cat timp stateai cu maimutoiul, tipii mai buni nu se apropiau de tine.
Nu te iubeste, vrea doar sa ii fii colac de salvare, in caz ca ii esueaza "distractia".
Nu trebuie sa "te distrezi", oamenii care "se distreaza" in aventuri pentru a ascunde dezamagirile pe plan emotional, ajung in categorii mai nasoale, si regreta constant. Ai rabdare, starea asta va trece, iar pretendentii vor aparea in scurt timp. Fii tu gagica misto, lasa-l pe el sa "isi faca viata", ragaind a bere cu ochii dupa fufe.

8 răspunsuri:
| edit28 a răspuns:

Te are pe planul B.
Fugi.

| Freya1 a răspuns:

Lasa-l sa se distreze singur daca cu tine nu poate.Va trece fi vara asta si se va întoarce inapoi dar tu până atunci iti vei vedea de viata.

| Sofer a răspuns:

Va puteți distra împreună. Nu trebuie sa fi o piedica pentru el. Gândește tare prost.

| Emma30555 a răspuns:

Discuțiile contradictorii obosesc. El vrea libertate, vrea sa se distreze și e normal daca ma întrebi pe mine, probabil a simțit ca tu nu ești de acord cu asta și sunt discuții și certuri de care s-a saturat. Accepta ca asta își dorește, nu poate gândi ca tine, vrea altceva în prezent. Ascultat i sfatul și treci peste, încearcă și tu sa te distrezi sa te bucuri de tinerețe, responsabilități și treburi serioase o sa tot ai.

| Daz01 a răspuns:

Este imatur... nu este pentru tine.

| mgtow a răspuns:

Dal in pc e filit aerosol.

| AliGab a răspuns:

Realitatea este ca NU te iubeste

| Andreeush a răspuns:

Lasă-l, dacă preferă să se despartă de tine nu ai ce să faci.