| Bingoo a întrebat:

Buna tuturor, un sfat din partea voastra, stau in chirie cu inca un cuplu plus 2 copii mici, de aproximativ 1 an,prietenul meu este ruda cu acest "cuplu" minune. El plecat mai mereu, ea non stop acasa cu copiii,lucram noaptea, ziua ma chinui sa dorm,copiii urla, ea urla cu ei cot la cot, avem frigider comun din cauza spatiului, eu cu al meu un raft ei restul. Cumparam mancare din 2 in 2 zile din cauza spatiului,luam crenvusti, salam, cascaval, desfac ambalajul la ele apoi le bag in alte plasute pentru a nu prinde miros sau a se usca, de cel putin 3 ori pe saptamana,ruda sotului ne umbla in mancare in plase,ba ne arunca mancarea, ba ne zice ca e nu stiu ce stricat ca miroase in frigider, nici macar nu spune, la fel si cu congelatorul. Congelator cu 10 sertare 2 ale noastre, 8 ale lor, ne umbla mereu in sertare si ne arunca carnea, ca e expirata, ca cica sa faca loc, dar ce loc sa faca la mine in sertare nu imi pot da seama, i-am zis in repetate randuri si eu si iubitul meu sa nu ne mai arunce mancarea, dar nu avem cu cine vorbi, pur si simplu explodez, imi vine sa o iau la palme. Am vrut sa cumparam frigider, nu ne-au lasat ca nu e spatiu. Ce ma sfatuiti sa fac?

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Evident sa va mutati.
Nu ai cum sa stai pe chirie cu inca un cuplu, plus copii mici. Inseamna ca sunt mai multe camere, mai bine va luati una singura doar pentru voi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va mutati urgent

| sierra1 a răspuns:

"stau in chirie cu inca un cuplu plus 2 copii mici...ce ma sfatuiti sa fac?"

orice soluție implică bani. Îi ai?

| SilentRain a răspuns:

Va mutați, ce-i așa imposibil?

| Smmo a răspuns:

Te muti. Daca tot stai cu chirie, de ce nu?

| ponturi a răspuns:

Caserole de sticla cu capac pentru alimente.