anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor! Voi ce credeți e ok ca parintii dupa 20 ani și după ce pleci de acasă sa nu mai tina legatura cu tine, sa nu te mai ajute financiar emotional, sa vadă cum esti de fapt? Ai mei simt ca ma țin la distanta și ca sunt în plus pentru ei și un chin.Ma suna rar și nu prea sunt interesați de ce fac, sa mai schimbam o vorba. Poate din cauza greșelilor din trecut sau ca nu am putut sa I ajut mult financiar.Voi ce credeți? Este normal asta? Sa nu ii mai presez? Am ajuns sa-mi fie frica și rusine de mine ca ii sun sa virbim macar.

38 răspunsuri:
| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Da dar am niște restante de materii la care trebuie sa invat pentru a lua diploma de licenta

| Alexandru1111199 a răspuns (pentru Violleta2022):

Eu nu inteleg de unde e orgoliul asta ma unde NEAPARAT copilul sa faca primul pas, fa si tu ca parinte pasi spre el, ca pana la urma copilul ala e cum e tot din cauza ta, ti se pare ca e incapatanat? Ok tu l-ai facut, parintii nu au voie sa fie suparati pe copii lor tinand cont ca ei i-au modelat sa zic asa.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Nu-i vorba de orgoliu ci de RESPECT fata de parinti, de cei care te-au facut, crescut, educat, intretinut, asta este mare problema la tine, ca nu consideri ca le datorezi acest respect, de aceea nu mai primesti atentie, fiindca nu esti recunoscator.

=) inca n-ai inteles nimic.NU copilul datoreaza ceva parintilor..ca nu el le-a cerut sa-l faca,asta nu intelegeti voi,ca toti ziceti domne parintii au dreptate trebuie sa-i respecti ca te-au facut,NU,TREBUIE sa-i respecti daca MERITA sa fie respectati,NU doar pentru ca te-au facut, ca NU e de parca le datorezi tu asta.Tu ai ales sa faci un copil, nu copilul te-a ales pe tine, DECI, respectu se castiga oricine ar fi, daca ai tai nu sunt respectuosi cu tine nu merita respectu tau.Problema nu e la mine, problema e la tine ca tu gandesti numai din perspectiva de parinte, ia iesi putin din bula asta si gandeste strict ca OM, ia vezi nu e corect ca ambele parti sa respecte ca sa fie respectate?

Da cu argumente daca dai ca raspunsu e eronat rolling on the floor.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Alexandru1111199):

Se pare ca nu intelegi tu nimic, probabil inca esti prea micut de varsta ca sa intelegi cum functioenaza respectul asta pentru parinti.
Pune mana si invata copile, ca esti pierdut in lumea asta cu asa judecata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nui Ias să se mute nici dacă se însoară si se marit copii mei îi cresc de când Sânt ei bebeluși si se fac ei mare si fug ei de mine? nu mai vorbesc cu ei toată viața daca vor pleca de lângă mine. Cine va ieși pe ușa aia va ieși pentru tot deauna. Copii mei rămân cu mine lângă mine cu oirce preț si orice ar fi și ar face ei eu sunt vinovatul pentru absolut totul pot face necazul si răul cel mai mare ori care ar fi... Ori care ar fi... Copii mei tot copii mei rămâne și de lângă mine nici unul singur dintre ei nu are voie plece de lângă mine vor sta in același loc lângă mine rămâne toți. împărțim aceași pâine la aceași masă cu toți.

îmi pare rău nespus de rău prin tot ce treci și știu ca te simți abandonată și ai niște părinți care nu te merită dar cineva este sus care nu doarme niciodată și el vede aude știe durerea ta si sufletul tău si inima ta căta durere zace si trage si suspină Dumnezeu nu o sa permită sa ajungi pe drumuri greșite dacă rămâi un om bun și nu te inhalații cu prosti și drumuri greșite.

Un părinte care își abandonează copilul ub părinte care își maltratează copilul un părinte care își face copilul de râs îl bate îl umilește îl distruge visele dorințele sănătate Va da socoteală la Dumnezeu într-o bună zi.

| AndreeaMadalinaAna a răspuns (pentru anonim_4396):

Dar de ce spuneți ca e abandon?