Cred ca cel mai bine este sa discuti cu iubitul tau si sa ajungeti la o concluzie. Consider ca nu este treaba parintilor de relatia voastra, mai ales ca sunteti la inceput...dar stii cum e, sunteti si pe teritoriul lor. Stiu ca sunteti la inceput, dar incercati sa gasiti o solutie de mijloc si sa discutati pe tema daca e ok sa va mutati impreuna sau sa incercati sa va vedeti si pe afara si apoi fiecare la casa lui, voi stiti ce este cel mai benefic pentru relatia voastra.
Partea cu machiajul mi se pare o aberatie din partea alor lui, pentru ca o femeie trebuie sa fie aranjata. Tus si rimel nu mi se pare un machiaj exagerat chiar daca ar fi si mai mult machiaj pe fata, si nici unghii facute. Inteleg ca sunt din alta generatie, dar faptul ca ai unghiile facute nu inseamna ca nu esti fata de casa. Oja a avansat, si nu se mai ia la fiecare spalare asa ca poti fi si gospodina si aranajata
Buna,
Problema e ca ei sunt din generatia "comunistilor" si e logic sa fie spalati pe creier.
Ei au alte principii legate de viata si de tot in general.
Voi sunteti majori,sunteti liberi sa faceti ce vreti.
Cand ai "scori" de genu,ori ce ai face nu o sa le faci pe plac si nici nu o sa le fi pe plac.
Nu te mai agita,scopul e sa fiti voi fericiti,nu sa le faceti lor pe plac.
Daca nu merge treaba,aveti servici amandoi,mutati-va in chirie.
Vorbiti, discutati, analizati si poate gasiti solutii mai bune.
Multi tineri pleaca din tara, nu e chiar usor sa incepi de la 0, cel putin aici.
Acum vad ca ti-au zis si altii, ce naiba barbat e el daca parintii il controleaza la 25 de ani?
Ciudat...
Oricum succces!
Cei din generatia comunistilor spuneai ca sunt spalati pe creier. Eu am 67 de ani, si probabil ca acei comunisti care se ocupau cu igienizarea creierului meu au frecat destul de mult timp la el. Cum se face ca desi am creierul spalat, am observat totusi ca un nespalat (pe cap, evident) poate ataca o intreaga generatie fara nici o jena?
Daca te uiti mai atent, 9 din 10 au percepti aiurea despre viata si in general.
Una e ca se cam simt atacati.
Una din perceptie e ca sunt mai mari si cred ca le stiu pe toate.
Unii dintre ei iau clasa lejer de la altii mai tineri si tot prosti mor.
Mai mult, au dat sfaturi si la copii, sfaturi pe care ei le-au aplicat si acum sunt doar bieti pensionari frustrati.
Cand zici "splat pe creier" nu e ca o jignire, cei in cauza sunt doar niste victime.
Daca aveai ceva tarie de caracter, veneai cu argumente solide la intrebarea domnisoarei!
Zici ca are 25 ani si ii controleaza ai lui viata in halul asta? Poate e cazul sa cauti pe altul care e mai barbat
Daca nu el sa plans la parintii lui de asta si nu este de acord cu parerea lor, atunci va veti lua o chirie amandoi si va veti muta.
Daca nu este de acord inseamna ca ceva la mijloc e putred.Ori el sa plans acasa de tine, ori nu are ganduri serioase cu tine.Ca din perspectiva mea sa te dai cu un tus, sau sa mai ramai cateodata peste noapte la el nu este asa mare problema.
E un fraier daca ii asculta, are 25 de ani, totusi, nu-i un copil. E vina lui ca isi baga familia atat de mult coada in treburile lui. Ce cauta ei, o sclava in casa? Orice meserie e respectabila, cat timp iti castigi banul cinstit, nu inteleg care-i problema. El ce munceste? Daca munceste.
Vrei sa iti spun ce cred? sincer, franc ...lasal,eu cred ca el a discutat cu ai lui, si nu este corect, cred ca incearca sa gaseasca un pretext ..este jobul tau,unul onorabil,ce crima faci? ca iti faci unghiile,ca te machezi, sunt comvins ca esti o fata deosebita, pacat ca ai pus suflet, pasiune in relatie. Ideia cu pauza este un pretext, atat de previzibil ..nu vreau sa fac previziuni, asa ca ma opresc, nu vreau sa te plitchisesc.
Din felul in care explici tu lucrurile si fara a fi alte detalii pot sa iti zic cateva lucruri care sper sa iti dea de gandit si sa te ghideze sa faci ceea ce e corect.La 25 de ani nu poti sa il controlezi tu decat daca o fi fost vreun virgin si sa ii fi tu prima lui iubita in caz contrar nu exista asa ceva, probabil viitorii tai socrii vor ceva mai mult pentru baiatul lor, nu ar fi fost normal sa dormiti impreuna la 15 ani dar peste 20 sa zica asa ceva.....meseria ta e una foarte faina si banoasa daca te invarti in cercurile bune, nu poti sa nu folosesti rimel, tus si sa nu ai unghiile facute altfel nu vei avea cliente, o fata niciodata nu o sa mearga sa se lase pe mana uneia care arata urat.Ce ai putea sa faci este sa lasi timpul sa treaca sa dormi mai mult acasa si sa vezi ce se intampla, dupa o saptamana probabil iti vei da seama daca e vina iubitului sau a parintilor lui.