| aylyn a întrebat:

vreau sa va intreb si eu ceva, sau mai bine vreau sa ma descarc, eu am un amic ne cunoastem de vreo 7 ani si nu s-a intamplat niciodata nimic intre noi, vinerea trecuta ne-am sarutat si sincer eram putin ametiti dar s-a intamplat si sambata seara si nu eram ametiti stateam in pat nu am mers mai departe ne-m oprit doar la sarut, el nu este roman a venit la mine in vacanta a stat la mine acasa timp de o saptamana am dormit in acelasi pat, nu stiu ce sa zic. ce credeti oare de ce s-a intamplat chestia asta dupa 7 ani? pana acum nu a fost nimic decat o stransa prietenie, de ce ne-am sarutat? oare vrea ceva de la mine? cum sa reactionez? va rog ajutati-ma :*

Răspuns Câştigător
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Pai din cate ne'ai spus e clar ca el te vede mai mult decat pe o simpla prietena...sigur te place... iar daca si tu il placi atunci de ce nu incercati sa avet o relatie? avand in vedere ca sunteti prieteni de 7 ani cred ca va cunoasteti foarte bine happy
Bafta kiss

10 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Nu ai de ce sa-ti fie frica... el ti'a aratat ca te place iar daca sentimentul este reciproc atunci da'i bataie :d... spune'i ca'l placi si gata...Happy End big grin

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Asta dovedeste ca intre voi doi nu a fost o simpla prietenie si ca din parte unuia dintre au existat mereu anumite tentatii. E normal, poarta-te normal si aveti grija sa nu stricati prietenia asta buna. Ori sa ramana asa, ori, de ce nu, mai mult.

| aylyn explică:

Mersi mult yssa :*:*:

| aylyn explică:

Va multumesc, oricum si eu ma simt atrasa de el, dar pana la acel moment nu m-am gandit deloc la el ca un potential iubit, oricum eu as merge sigur mai departe dar mi-e frica

| aylyn explică:

Nu mai sunt de mult o adolescenta am 26 de ani misshoolligan

| misshoolligan a răspuns:

Presupun ca amandoi ati trecut in perioada adolescentinalaughing...nu este nimic rau in ce ati facut, pur si simplu, fiind adolescenti, acum cautati sa incercati fiorul primului sarut...cu atat mai mult cu cat o faceti cu o persoana cu care va simtiti ok.ar trebui sa te comporti normal, nu exagera, nu face din tantar armasar gandindu-te ca vrea ceva anume de la tine, pur si simplu asa a simtit el, de aceea te-a sarutat.Si nu uita, cele mai bune prietenii se pot ruina de la un simplu sarut, asa ca ai grija, daca nu esti sigura ca pe viitor ai vrea sa ai o relatie cu el, data viitoare cand va incerca sa te sarute, nu te mai lasa asa usor. sper ca ti-am fost de folos, xoxo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tot timpu` intr-o prietenie dintr`o fata si un baiat, se zice ca unu dintre ei place pe celalat, asa cum e si cazul tau. Desi el iti parea doar un prieten foarte bun, te placea in secret. Asa ca daca si tu simti ceva pentru el si il poti considera mai mult decat un prieten foarte bun, puteti fi impreuna, mai ales ca il cunosti atat de bine.

Ceau, sa fi iubita!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E clar ca el a avut sentimente pentru tine in tot acest timp, incearca sa te porti normal, sa nu strici aceasta relatie de pretenie...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stii niciodata ce se afla in mintea unui om. Dupa 7 ani ar trebui sa tina la tine ca la o sora

| aurass a răspuns:

Eu cred ca raspunsul la aceasta intrebare t-il poti da doar tu singura... tu ai stat langa el si il cunosti mai bine... unii pentru a obtine ceva doar pentru o zi tot fac mari sacrificii doar sa arate ca au obtinut