Daca l-ai lovit prima, ai renuntat la dreptul celui mai slab. Adica meritai din plin sa fii lovita. Tu ai creat precedentul tu vei suporta consecintele. Nu inteleg de ce suferi, trebuia sa suferi mult mai mult cand l-ai lovit tu prima oara. Restul a venit de la sine.
Îl iubeşti dar îl pocneşti. Îl iubeşti dar îi faci zile fripte.
Şi apoi... ce faci? Ai tupeul nesimţit să te plângi că ţi-a răspuns cu aceiaşi monedă?!
BINE ŢI-A FĂCUT!
Ce să faci? Dacă-l iubeşti susţine-l, nu-l pocni! Dacă nu, ieşi pe uşa aia şi vezi-ţi de-ale tale!
Salut!
Ma nu stiu, eu n-as accepta sa ma loveasca un barbat nici daca, vorba aia, i-as distruge ce are el mai bun pe lumea asta, nici daca l-as umili in cel mai degradant mod posibil( se mai intampla si d-astea). Nu le mai cautati scuze, voi sunteti de vina daca iertati asa ceva!
Oricum o data ce si-a permis asta, deja nu mai e tabu, e ...cancan.
Invata ce ai de invatat din aceasta experienta. Precis ai multe. Si ma refer in primul rand la comportamentul tau. Nu suporti gandul ca el te-a lovit. Pe de alta parte recunosti cu o sinceritate debordanta faptul ca ii mai faci zile fripte si ca il lovesti mereu. Barbatii nu au dreptul la orgoliu?
Nu vreau sa crezi ca sunt de partea lui. Nu sunt insa de acord nici cu comportamentu tau.
Poate ca ar trebui sa faci o analiza atenta a trecutului petrecut cu el. Sa vezi partile bune si partile rele. Sa faci o analiza, corecta pe cat posibil a greselilor facute de tine si a greselilor facute de el. Apoi sa le pui in balanata. S-ar putea ca pe cantar sa para altfel decat vezi acum. Atunci vei sti ce decizie sa iei.
Eu iti doresc sa dai dovada de intelepciunea de care ai nevoie.
Fie ca Cel de Sus sa-ti lumineze calea!
Eu am iertat si nu am facut bine, sigur vor urma lucruri mai urate care vor durea mai mult si in sufletul tau dar si in al copiilor pe care poate ii vei avea, mai bine suferi acum o despartire decat o drama mai tarziu
Am fost exact in situatia ta. Imi pare rau sa vad aici persoane care spun ca o meriti sau ca e vina ta. Nu te intoarce la el, oricat ar regreta, e clar ca acest comportament este in natura lui. Crezi ca data viitoare cand se va enerva se va abtine sa nu te loveasca? Eu nu cred, pentru ca a mai facut asta o data si l-ai iertat. De ce sa nu o faca iar?! Ai deschis cutia Pandorei, asa e, tu ai facut asta, dar lucrurile intr voi au mers prea departe pentru a mai putea fi o relatie. Fugi!
Mananca dulciuri, iesi la plimbari si stai cat mai mult timp cu el ca sa va inpacati sufleteste
iesiti cu prieteni la un gratar, in parc la o plimbare, poarta-te normal
fii fericita
Nu este intr-adevar ceva frumos sa dai intr-o femeie! Sunt de acord cu o parte din voi. dar pe de alta parte, intr-o relatie compromisurile trebuiesc facute de ambele persoane, iar daca la capitolul asta nu stati foarte bine atunci ajungeti la lucrui de genu asta :jigniri, lovituri, plansete, urlete... Daca ati ajuns aici si simtiti ca nu puteti traii unu fara celalalt atunci stiti macar ca e dragoste adevarata si tot cea ce trebuie sa faceti e sa comunicati si sa va faceti intelesi unu fata de celalat in orice fel. Nu renuntati daca aveti ceva frumos intre voi!
Si eu am iertat tot o palma.si nu e bine.pentru ca odata ce a facut lucru asta, stiind ca il ierti o va face si a doua oara; eu stiu din proprie experienta!