| TheDarkSide1 a întrebat:

Uite deci e rea treaba frate totul a inceput acum 5 luni in urma cand o fata din clasa de langa mine se tot dadea la mine la inceput ca prieteni dupa care buni prieteni si dupa s-a intamplat inevitabilul am sarutat-o intr'o zi la care reactia ei a fost una de genu "wow" desi avea si iubit de vreo 6 luni l-a parasit pentru mine suntem impreuna sau asa cred chestia e ca ea mi-a zis saptamana trecuta ca vrea sa i'a o pauza si eu i'am acceptat-o doar ca nu inteleg de vrea asta tocmai acum si de ce pe o perioada asa de lunga aproape toata vara? ma macina chestia asta serios si cand mai vad si altii care se mai dau la ea si incearca stiind ca suntem in pauza mor cand vad ca nu pot face nimic ajutor aici va rog! funda big grin!

4 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

laughing) Pai nu la fel ai facut si tu? Nu te-ai dat la ea stiind ca are prieten?
Nu l-a lasat pe ala pentru tine?
Nu iti era clar ca o sa primesti si tu acelasi tratament?
Pauzele nu exista...mai ales in relatii adolescentine. Pauzele sunt un mod frumos de a-ti spune ca vrea sa se vada si cu altii si sa petreaca vara singura, fara bilet de picior(asta ai fi tu).
Nu ai ce sa faci decat sa respecti decizia ei si sa iti vezi de viata ta. Pana in toamna poate iti gasesti o fata ceva mai serioasa.

| OoBunnyoO a răspuns:

Din pacate nu ai ce sa faci. Daca ea va dori sa se intoarca la tine, o va face. Acum este alegerea ei.
Tot ce poti face tu este sa afli ce a mers prost si sa incerci sa schimbi acele lucruri.
Eventual poti incerca sa o flatezi cu mici atentii, eventual cu un compliment, cu o ciocolata, cu o floare. Poate o mai indulcesti putin. happy

| Peaches a răspuns:

Pai, chiar tu ai spus, e rea treaba, frate! La ce ati obosit de va trebuie pauza? Ia intreab-o si spune-i ca ori e laie ori balaie; vrajelile gen "hai sa luam o pauza" niciodata nu se termina cu bine. Ce o sa se intample daca o reluati? Cand oboseste fata face iar o pauza si toooot asa?

| Marius_Adrian_Ionescu_1990 a răspuns:

Relatia nu e un joc la care zici piua sau pui pauza! Ceva s-a intamplat si asta e scaparea ea ca sa te poata lasa cu ochii in soare dar fara sa te faca sa te simti aiurea prin faptul ca ea de fapt ti-a cam "dat papuci"! Sorry dar c-am asta inseamna