| IubesteEa a întrebat:

Buna un baiat care il placeam acum il urasc asa deci el tot zice ca sunt rea 1.adica cum rea? ca nu ii place temperamentul meu 2. ce e ala? 3.si cum pot sa mi-l schimb inainte eram o fata buna nu injuram, eram buna la suflet cu tot cum pot sa ma schimb nu pentru el ci pentru >mine/? asa si eu i-am zis ca a fost o eroare pentru mine si el a zis ca si eu pentru el de ce mi-a intors vorba? si mi-a zis ca nu il intereseaza de mine etc el m-a placut si de fiecare data cand zicea ca nu ma mai place afara cand iesea se tot uita la mine zambea ma urmarea cu privirea si l-am intrebat intr-o zi si a zis ca ma place..si atat. si dupa am facut mai demult o poezie si a zis el ca asa crede el ca se va termina povestea noastra:nu am cuvinte ce sa zic, ce vrei mai mult de atat te iubesc si punct 4. ce a vrut sa spuna? l-am intrebat daca ma iubeste a zis ca nu asa si o fata mi-a zis ca baietii zic ca nu il intereseaza ca sa nu arate ca sunt slabi cand de fapt ii intereseaza adica el zicea ca nu il intereseaza de mine etc si cand scriam la status de la mess pentru el la interesat i-am zis ca ma doare de el si a zis da sigur.5.de ce il intereseaza daca zice ca nu? dau funda la cel mai bun raspuns va rog fara mistouri dau funda si la cel\cea care a raspuns la toate intrebarile pe rand 1, 2 va rog am nevoie de ajutor!

Răspuns Câştigător
| diwa a răspuns:

1. Rea, adica poate ai fost rautacioasa cu el uneori, la modul ca ai tipat la el, nu l-ai inteles, sau sa zicem, vroiai sa faceti numai ce vroiai tu, fara sa ti cont de el. Sau poate ai fost rea cu alte persoane ori fiindca ai vrut, ori inconstient. De obicei suntem rai cand vrem sa "ne dam mari"
2. E un fel de a spune ca nu ii place personalitatea ta, si asta se leaga de faptul ca ti-a spus ca esti rea
3. Nu e ok ca fata sa injuri, bine, nu zice nimeni sa te abtii tot timpul, dar nu injura ca la usa cortului sau ca un baiat, ca e aiurea si indepartezi baietii de langa tine, sau eventual ii atragi numai pe "smecherasi", ceea ce nu cred ca iti doresti
4. eu cred ca inca te iubeste dar cred ca sufera din cauza comportamentului tau si incearca sa te uite si sa treaca peste. dar de asemenea cred, ca spunandu-ti toate lucrurile astea, face o ultima incercare de a te trezi pe tine la realitate si de a te face sa vezi ce il doare. Si cred ca in curand va renunta definitiv
5. Il interesezi, dar e ranit, cum am spus si la punctul 4 si eu cred ca nu stie ce sa faca, daca sa plece sau sa mai spere ca te vei schimba.
Concluzie : pare un baiat bun, pentru ca baietii nu se obosesc sa-ti spuna ce-i deranjeaza la tine si astea, pleaca si atat, te lasa sa suferi, dar eu cred ca tine la tine din moment ce face incercarile astea de a-ti deschide ochii, de a-ti arata ce nu-i place si de a te schimba. Si parerea mea e ca nu vrea sa te schimbe in rau sau sa te faca sa fi exact cum vrea el, eu cred ca vrea sa te schimbe in bine si cred ca e un baiat care te merita

| IubesteEa explică (pentru diwa):

Si eu ce sa fac?:d

2 răspunsuri:
| aNNdRRea a răspuns:

Nu trebuie sa te schimbi happy Daca te iubeste te accepta asa cum esti, si cu defecte si cu calitati! :* Funda puppy dog eyes