Fata draga, nu crezi ca este prea devreme sa te lasi "furata' de valurile vietii? De ce
raspunzi unor avansuri ca asa se cheama ce iti face el si pe viitor va incepe o alta
tactica si poate iti va declara pe blog ca te iubeste si inteles cu ceilalti prieteni sa te
faci de ras singura si sa devii bascalia grupului lui pe blog.De ce nu vrei sa fii fata
mamii si a tati silitoare la carte si sa nu o iei rara cu cartea si sa apuci drumuri
neadecvate copilariei si inocentei tale? Gresesti mult iti vei dezamagi mama, familia si
ma opresc sa te dadacesc, trage tu concluziile.Sa ai o zi buna si minte multa si lasa
dragostea pentru cand vei fi mare si coapta la minte si trup, si vei stii a discerne intre
ce e bine si rau, nu lasa sa devii batia de joc a unor mucosi ca vei regreta mai tarziu si
poate sa te insemne toata viata sa suferi.Succes la carte.
Nu cred ca am zis ca s-a urcat pe mine, nu. Ia-o usor. Usor, usor de tot. Pentru ca tot ce ai scris ai scris fara sa stii despre ce e vorba. El nu are tupeu nici sa zica ca ma place fata in fata, cum sa ma gandesc ca isi bate joc de mine sau altceva?! Este cu 6 luni mai mare decat mine, deci cred ca tot ce ai gandit a fost cam nepotrivit pentru mine si pentru intrebarea mea.
NU doresc sa te jignesc, sa te dascalesc, este optiunea ta ce vrei sa faci cu tine.O zi buna si spor la carte.
Imi dai te rog si mie profilul lui ca sa vad macar cum este? sa-mi fac o parere daca vrei, daca nu, nu
Am cerut o parere, atat tot! Poate nu am redactat cum trebuie, am zeci de intrebari despre el si mi-e deja cam greu sa scriu din nou si din nou. Intamplarile sunt din ce in ce mai mari la numar si eu ar trebui sa le cuprind pe toate ceea ce este imposibil. Daca vrei da-mi mesaj cu id tau si vorbim pe Yahoo.
Pai eu cred ca te place si nu stie cum sa iti spuna, sau... vrea doar sa se foloseasca de tine.
Pai In legatura cu : 1) fata care vb cu el pe facebook - probabil sunt impreuna sau ...depinde daca nu ti-e rusine intreaba-l.Sau incearca sa afli de la ceva mai apropiat de el care stie.
2) ca vb cu tine in loc sa plece acasa si incerca sa te faca geloasa + se uita in ochii tai - eu zic ca te place! pentru ca altceva...nu ar avea de ce. Sau pur si simplu asa vezi tu lucrurile pentru ca iti place de el si el de fapt...nu face asta si in legatura cu : ca vb cu tine si nu ia autobuzul - te considera o pritena buna si vrea sa mai stea de vb cu tine. Dar eu zic ca te place!
Mai vorbeste cu el, incearca sa afli mai multe( daca te place, daca are prietena... daca ar vrea una.etc) si daca sentimentul e reciproc poate veti vi impreuna
Sper ca te-am ajutat:*
Nu stiu ce sa zic e ciudat vorbeste mai des cu el pe mess ex : azi il intrebi ce face maine vorbiti despre ce ii place lui si tot asa :pe
si poate il intrebi pe mess : Nu ai vrea sa fim impreuna? dar nu numai pe facebook daca ai curajul
sau fa tu primul pas daca vezi ca nu il face el pe primul
Sper ca te-am ajutat :* Succes
fato...sfatu meu e sal ignori adica e un baiat care nu stie sa se comporte cu o fata asta e parerea mea dupa ce tia scris...se cam foloseste de tine
... eu n-am inteles nimica... apropo frumoasa poza de la avatar Blue Air