Nu ai scris foarte mult (pentru mine), am citit si mai mult si interesanta poveste.Parintilor tai o sa le vina sa planga, nu sa tipe la tine ca te vei duce la psiholog, posibil ca si ei sa stie dar daca nu stiu ar trebui sa le spui.Nu trebuie sa te temi de ce o sa zica, e important sa afle.
Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Am citit tot.
Daca ai niste parinti ok, ca sa spun asa, cheama-i si vorbește cu ei deschis, nu te feri de ei, te vor ajuta, iti vor binele orice ar fi.
In primul rand trebuie sa tii minte un lucru: NU ESTE O RUSINE sa mergi la psiholog si NU ESTI NEBUNA daca mergi la psiholog.A merge la psiholog este ca si cum ai merge la dentist, sau la un alt medic. Este ceva normal. Cunosc multe persoane care merg, si eu am fost.
Spune-le parintilor tai ca ai nevoie de psiholog, explica-le prin ce treci, nu trebuie sa iti fie teama de ei. Ei sunt persoanele cele mai importante din viata ta si iti vor binele.
Mamei mele nu prea ii plac persoanele depresive sa chestiile de genul, iar tatăl meu e mai mult plecat la serviciu... Ma gândeam ca poate stiti voi o metoda prin care sa ii spun mamei mele ca merg la psiholog... Adica nu stiu, un biletel sau ceva de genul...