| Lavinia234577 a întrebat:

Bună utilizatori TPU, vin și eu cu o întrebare pentru voi.Am 16 ani locuiesc cu mama și cu sora mea mai mica, ea are 14 ani noi nu ne înțelegem prea bine, ea se poartă după mine și vrea să facă ce fac și eu și mie nu îmi place lucrul ăsta. I-am zis mamei și mama nu îi zice nimic, vreau și eu intimitatea mea, nu o suport deloc.Ce spuneți să fac în situația asta? Va rog să răspundeți, dau funda e a doua oara când pun întrebarea pentru ca prima data nu mi-a răspuns nimeni, doar un utilizator și nu a fost un răspuns folositor.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Inveti sa o suporti pe sora-ta ca alta sansa nu ai odata ce co-existi in aceeasi casa.
Mama ta ar trebui sa va faca educatie la amadoua si sa va pedepseasca daca nu ascultati de ea.

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Ce-ai vrea să-i facă Dumnezeu surorii tale ca să o iubești? Să-i dea o boală incurabilă? Să aibă un grav accident? Să o pună în scaunul cu rotile? Să o facă surdo-mută? S-o izoleze de societate? Să aibă parte de bullying de la toată școala?
Oprește-te o clipă din fuga aceasta de sora ta, și roagă-L pe Dumnezeu să te ajute să o iubești. Nu trebuie să faci nimic mai mult. După aceea lasă-L pe El să se ocupe de inima ta.

| gabicoo a răspuns:

Ai mai pus întrebarea asta. Și ți s-a răspuns.

| Lavinia234577 explică (pentru gabicoo):

Nu a fost util răspunsul de asta am repostat

| aizen0567 a răspuns (pentru Lavinia234577):

Și cum ți s-a părut răspunsul lui Papuc2022 mai folositor decât toate celelalte, îți meriți soarta

| Cipi1212 a răspuns:

Ar trebui să te înțelegi cu sora ta.

| aizen0567 a răspuns:

E ca un papagal tipule de venerează și îți urmează modelul pentru ea ești exemplul ei în viață, de ce nu ai încercat să te implici și tu și apoi să i arăți că nu e bine ceea ce face?