anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună happy V-ați gândit cum ar fi să scrieți o listă cu multe chestii de făcut într-o viață cu iubitul/iubita sau cu cel mai bun prieten? Ce idei ați avea?laughing

4 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu.

| Satango a răspuns:

Nu am nicio idee ce să faci cu iubitul sau cel mai bun prieten al tău. -_-

| MariaMary122333 a răspuns:

Nu mi-am facut o lista cu ceea ce voi face peste doua/ trei zile. Mai ales pentru ce as face cu iubitul meu. Trebuie sa lasi viata sa vina de la sine. Nu iti face tu scrisoare cum iti va fi viata! Azi esti, maine nu!
Sincer cred ca tu esti cu ideile aste prostesti, iar acum intrebi cum ar fi sa iti programezi viata pentru ca nu ai un iubit. Vino pe pamant! Lasa prostiile si aceste restrictii care nu iti aduc fericirea!

| anonim_4396 explică (pentru MariaMary122333):

Bună, am văzut răspunsul tău astăzi, 6.12. 2022, la 7 ani diferență. Sper că între timp ai renunțat la felul acesta toxic de a răspunde. Întrebarea se voia a fi una amuzantă, care trebuia să instige la conversații și discuții lejere, dar tu te-ai gândit să fii mai diferită, că poate educi pe cineva online. Aveam iubit la momentul respectiv, iubit care între timp mi-a devenit soț și eram chiar foarte bine cu picioarele pe pământ, dar tu? Ai o viață sau încă ai hobby în a fi arogantă gratuit pe internet?