Fa ce-ti spune inima.nici daca vrei nu o sa poti iubi 2 persoane.problema e ca tu, ai vazut in acea persoana calitati, care, la iubitul tau lipsesc.asadar tot timpul te vei indragosti de cineva care iti poate oferi putin mai mult decat actualul. daca chiar merita, fa-o.eu am facut-o dar am decis de la inceput sa NU traiesc cu regrete, si niciodata sa nu fiu cu "DACA" in gura.gandeste-te bine daca esti capabila sa traiesti fara regrete dar la partea asta gandeste rational, logic, cu mintea nu cu inima. dupa ce-ai clarificat treaba asta si esti sigura de raspunsul tau, poti face urmatorul pas (adica sa "dansezi dupa cum iti canta inima").DAR te atentionez! nu vei putea NICIODATA sa fi cu 2 de-odata fara ca unul din eu sa nu fie "folosit "
Cand te vei gandi la partea cu regrete fi cat mai sincera cu tine pentru ca majoritatea se mint pe ei insusi si o fac in asa fel incat ei chiar cred ce spun.o face in asa fel incat, minciuna sa acopere toate obstacolele ce-l impiedica sa-si atinga scopul.subconstientul tau va stii ca ceva nu e bine dar credibilitatea minciunii va incetosa judecata ta.
Sper sa reusesti sa o duci la bun sfarsit.
Iti doresc multa bafta si iubire neconditionata!
Si atunci de ce vrei sa faci asta? Incheie relatia pe care o ai si apoi fiind libera, poti sa faci orice vrei, cu constiinta impacata si linistita ca nu minti pe nimeni: nici pe tine nici persoana de langa tine. Nu poti iubi doua persoane la fel de mult si doar tu esti singura care poate face diferenta. Bafta!
Nu, nu poti iubi 2 pers in acelasi timp...u faci asta doar pentru ca il vezi pe partenerul taw ca nu mai actioneaza cu nimic...si eu imi insel prietenul cu un baiat, iar acest baiat stie ca am prieten.si eu fac asta doar pentru ca nu mai sunt atrasa de partenerul meu. pur si simplu il iubesc pe "amant". doar ca la me ii mai complicat, pe bune, chiar ii complicat
1. Ai scris intr-o limba greu descifrabila.
2. E treaba ta, viata ta, tu ti-o faci mai frumoasa, tu o distrugi, tu te sinucizi.
Nu ai cum sa iubesti doua persoane in acelasi timp la fel de mult. vorba aceea: nu fugi dupa doi iepuri ca nu prinzi niciunul.
Eu nu.
insa nu este nevoie sa il inseli. poti pur si simplu sa ii dai papucii (sau sa aveti o discutie in care sa ii spui ca ceva s-a schimbat intre voi si nu mai merge relatia asa ca tu iubesti pe altcineva.)
si te poti cupla cu celalalt baiat.insa 2 persoane sa iubesti in acelasi timp...hmmm nu cred. nu alerga dupa 2 iepuri ca s-ar putea sa nu prinzi nicci unul.
Nicoleto, ti-o dedic din tot sufletul:
http://www.youtube.com/watch?v=jpLN_Ywq5YE
Pa.