| ione_4523 a întrebat:

va intreb, voi cum v-ati purta cu un prieten adevarat al vostru, asa in mare.

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Daca e un prieten adevarat in care sa pot sa ai incredere i-as darui atat iubire de prieten cat si respect.In ziua de azi foarte greu gasesti un prieten adevarat care sa iti fie alaturi la bine si la greu.Asa ca daca ai norocul asta, nu da cu piciorul si poarta`te cat mai frumos.Nu ai sa regreti!

8 răspunsuri:
| Andreeagen a răspuns:

Cercul meu de prieteni e foarte restrans, sunt foarte selectiva in legatura cu persoanele apropiate.Insa acesti cativa se bucura de tot sprijinul meu de toata intelegerea mea.
Le spun unde gresesc, sunt sincera cu ei ii ajut ori de cate ori am ocazia le sunt loiala si niciodata nu le tradez increderea si cel mai important lucru se pot baza pe mine la orice ora din zi si din noapte si toate aceste lucruri in mod neconditionat.

| miauu a răspuns:

Imi permit orice cu el
doar mi-e prieten
ma port ca el in felu emu de a fii
doar ma acceptat asa cum sunt eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum se poarta si el, il platesc, respect cu aceeasi moneda.

| Bacemi a răspuns:

Incerc sa fiu mereu o prezenta placuta, il sprijin cand are nevoie de un sfat dar si de ajutorul meu intr-o problema activa. Sunt alaturi de el mereu si al ajut asa cum pot. Cand e vorba de un prieten adevarat ma pun pe mine pe locul 2 aproape mereu. Din pacate e adevarat ca e greu sa gasesti persoane de incredere. Atunci cand greseste ii spun asta pe un ton calm si la randul meu accept o asemenea reactie din partea lui. Invat sa il accept asa cum este el.

| eduardd a răspuns:

Ca si cu un prieten adevarat happy

| Razvan a răspuns:

I-as da sfaturi peste sfaturi, i-as face lipeala cu fetele pe care le cunosc, l-as bate la cap cu parerile mele opuse mai mereu fata de ale lui, ne-am contrazice, ne-am impacahee hee

| gabriela a răspuns:

In mare. respect, incredere, ajutor neconditionat, discutii confidentiale, mereu impreuna, si la bine si la greu!

| hulia a răspuns:

Un prieten este langa tine la bine si la greu fara sa ceara nimic in schimb