anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună. Vă povestisem de ceva vreme pățania mea cu prietena mea și am discutat, am zis ce mă doare crezând că poate își va schimba atitudinea fata de relația noastră.
Dar nu știu, într-o zi povesteam de o fata și mi-a zis ca aceea fata i-a interzis prietenului sa mai iasă cu alți băieți (el sa iasa) și ea îmi explica că ea nu ar putea sa facă asa, adică prietenul ei sa ii spună să renunțe la prietenia ea. Și eu ii povestesc că nici eu nu aș putea pentru că totuși suntem prietene de mai mulți ani și nu as putea sa îndepărtez pe cineva din viața mea, indiferent de situație. Dar ea așa un răspuns rece a dat de parcă ea ar renunța la mine pentru prietenul ei. Știu că mereu când are o problema, vine la mine dar pana atunci mă da la o parte.
Am încercat să discut cu ea, dar am realizat că nu ajung nicăieri cu ea. Când are chef îmi scrie, când nu nu.
Oricum am ajuns la concluzia că dacă ii spun ce mă doare, îmi arunca înapoi că eu nu am chemat-o acolo, că eu nu știu ce dar ea niciodată nu m-a chemat dacă erau doar ei și aveau loc în mașină dar eu dacă nu am luat-o undeva, ca eram cu prietenul meu, mi-a reproșat dar ea a mers undeva și avea loc, nu i-am zis niciodată nimic.
Oricum am ajuns la concluzia că pentru ea, eu sunt doar de umplutură. Nu prea tine cont de prietenia noastră.

3 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Colega apleaca-ti urechea prietena ta e o terchea berchea, nu o mai cauta tu las-o sa te caute ea, fii si tu cu ea rece.
Daca continua sa fie prietena ta e bine, daca nu la fel de bine.

| Saiko10 a răspuns:

Nu ii pasa prea mult de tine, are prieteni mai buni, si poate sa te uite foarte usor, nu esti o prioritate pentru ea, ce pot sa iti spun este sa nu mai ai ideea asta ca sunteti foarte apropiate.

| luffypk a răspuns:

E o prietenie toxica si e mai ok sa te departezi de ea incet si sigur, nu merita sa te zbati pentru oameni care nu dau 2 lei pe tine, e doar o pierdere de timp si nervi.