| theStar a întrebat:

va provoc sa cititi uramtorul articol. ce parere aveti despre ceea ce contine el? are dreptate? sunteti de acord cu cele prezentate sau >nu?: http://www.adevarul.ro/......81125.html

Răspuns Câştigător
| Cronki a răspuns:

Cei care ocupau functii inainte de '89 ne conduc si astazi, normal. De aceea intr'o "Romanie democrata" nu poti sa deshizi/realizezi ceva, pentru ca imediat ti se inchid portitele. Tind sa cred ca sistemul in care traim, doreste animalizarea oamenilor; cu scopul de a trai REGESTE cateva sute de familii. Au nevoie de oameni la coada vacii, ca pe coasta de azur are cine sa stea! Fapt ce reiese si din educatia precara(degeaba sistemul ne indoapa materiile cu lingura 10-12 ani) tot needucati iesim din scoala.Nu sunt pesimist dar hai sa privim realitatea. Nimic nu functioneaza in aceasta tara! Suntem o adunatura de incompetenti, nu reusim sa cream nimic trainic! Apoi totul se distruge /se fura. Tind sa cred ca Romania nu mai este un popor, ci doar o populatie. Mi'ar place sa vad cum Romania prospera, desi stiu bine ca acest lucru nu se va intampla nici macar peste 20 de ani. Vad un popor de oameni simpli dar si niste conducatori care profita de acest lucru. Imi este scarba si rusine de mintile lor, de actiunile pe care le decid. Mai am o speranta, la copii ce cresc, sa primeasca o educatie constructiva si lipsita de superficialitate, dar stiu ca nici asta nu se va intampla pentru ca nu avem dascali cu caractere puternice, care sa'si dea interesul ca copilul pe care il educa sa nu iese din scoala o lichea. Azi astfel de lichele ne conduc tara, tara pe care o meritam, fie ca ne convine fie ca nu.

9 răspunsuri:
| Ramina a răspuns:

Nu prea ma imtereseaza politica si chestiile astea. cred ca o este ceva adevarat pe acolo laughing

| Katiee^^ a răspuns:

In trei cuvinte : Romania, te iubesc! thinking

| costymaximus a răspuns:

Ce descoperire epocala! Stiam de cand a luat puterea Iliescu de treaba asta, nu e o noutate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu prea ma intereseaza politica, si nu as rezolva nimic daca as incerca macar sa o inteleg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.sint.adeptul.camasilor.de.culoare.verde.daca.va.regasiti.printre.camasi.eOK

| L_1239 a răspuns:

Cred ca in mare parte are dreptate comunismul nu a disparut dar nici nu poti spune ca sa privatizat si 10. 000 este cam exagerat.

| Bacemi a răspuns:

E adevarat ca inca mai sunt persoane din vechiul sistem care trag sfori in orice domeniu. Din pacate nu putem merge mai departe si sa schimbam situatia pentru ca unii nu vor.

regis
| regis a răspuns:

Niste adevaruri putin exagerate, cateva autocontraziceri ("nu exista vina colectiva, ci doar individuala", "securistii au fost toti o apa si un pamant") si multe omisiuni.
Si nu inteleg de ce oamenii nu pricep ca Iliescu nu mai e la putere. Cei zece mii de ticalosi despre care se vorbeste au fost trecut prin toate culorile curcubeului (rosu, albastru, galben si nu numai), iar astazi sunt portocalii.

| misiik a răspuns:

Pentru noi oameni simpli, e dureros ...numai d-zeu stie ce ne mai asteapta, pacat.