Sia dat seama cat contezi pentru el. Probabil cavrea sa se apropieiar de tine.
Pai nu e clar? Daca stia ca esti a lui nu ii pasa, dar acum cand nu mai esti inebunita dupa el, i-ai trezit interesul, poarta-te cu el mai rece, dar nu foarte. Uneori mai fa-i sperante asa, apoi iar sa devii rece, ca sa te pretuiasca mai mult. Fa-te inaccesibila pentru el.Adica,cu cat vei vi mai greu de obtinut, cu atat te va dori ma tere...
pUpIcII:d
SA sti ca de fiecare data se intampla asa.Atunci cand pierzi persoana iubita doar atunci realizezi ce ai pierdut si doar atunci incepi sa o pretuiesti.Parerea mea este ca amandoi ati avut un pic de vina in aceasta despartire.Nu exista destula comunicare si incredere in relaia voastra.Eu cred ca acest baiat te iubeste foarte mult, dar probabil i-a fost frica sa iti arate asta cand ati fost impreuna.Probabil i-a fost frica ca tu nu il iubesti la fel cum te iubeste el. Dar gandeste-te, daca tu iai spus ca nu il mai iubesti, si el inca se poarta atat de frumos, inseamna ca pentru el nu mai conteaza daca tu iti bati joc sau nu. El vrea sa vezi ce simte el pentru tine. Si acum ca v-ati despartit vrea sa te aibe iar inapoi.Si inca ceva daca nu te iubea, fi sigura ca nu mai pastra legatura cu tine.Acum gandeste-te bine la ce simti tu pentru el.Fi atenta sa nu-l ranesti pentru ca el chiar te iubeste.Ar fi pacat sa pierzi un astfel de baiat.Rar mai gasesti un baiat care chiar te iubeste cu adevarat.
Acum totul depinde de tine, daca il iubesti spune-i sincer cea ce simti fara teama si rusine! O sa vezi ca daca esti sincera cu el o sa va impacati si totul va fi bine.Si chestia cu parintii, el inca mai crede ca are o sansa sa va impacati, si de aceea nu a vrut sa spuna parintilor ceva despre despartirea voastra.
Gandeste-te bine la ce ti-am spus, sper ca sfaturile mele sa te ajute.
Imi cer scuze pentru greselile gramaticale si iti urez succes in dragoste si in viata!
Si inca ceva trebuie sa il intelegi deoarece lui ii este frica sa nu fie dezamagit din nou.
SFATUL meu daca imi permiti, nu si-a revenit nici el nici sentimentele dar pur si simplu vrea sa te faca sa te simti vinovata ca stie ca tu inca mai ti la el si n vrea sa fie el catalogat cel care a rupt reletie ci invers asa ca ai mare grije ca el doar urmareste sa te enerveze si atunci va spune. ea s-a despartit de mine ea a zis, ea ma jignit, si asa mai departe schimba. ti nr, anunta-ti familia chiar si pe a lui si trateaza-l cu indiferenta dar spune-i ca stii unde tinteste sa nu creada ca esti redusa mintal si ca poate face cu tine ce vrea, cand are chef da cand nu nu, sfatul meu! succes!
Of. daca ati sti voi.
Ne cunoastem de cand eram micuti, si ne vedeam din 2 in 2 ani.
El nu e genul care sa insele, sa minta aiurea... e mai sensibil, nu face si nu mi-ar face rau, nu mi-ar arunca vorbe grosolane. Il cunosc. Si asa e.
Numai ca sufletul meu e varza.
De ce ar vrea sa se impace cu mine avand in vedere ce mi-a spus la telefon?
Uite, fix acum mi-a dat mesaj de noapte buna.
Stiti ce e cel mai greu? Ca simt si stiu ca pe amandoi ne doare toata treaba asta...ma trezesc dimineata fresh, iar seara...aerul devine din ce in ce mai greu.si ma copleseste cu toata puterea lui.
Nu stiu ce sa fac.
Vb cu el despre relatia voastra si-a dat seama ca tea pierdut, dai o sansa dar spune-i ca va trebui sa iti recastige increderea.si inca ceva la ce ai spus tu mai jos:
eu(nervoasa putin): stii ceva? daca tot crezi ca lumea ma cunoaste asa de bine, ca stie toate evenimentele importante din viata mea, si daca tu ai incredere in toata lumea aia si nu ai incredere in mine, persoana pe care ai iubit-o, nu mult, cateva luni, dar nu conteaza, atunci te rog, sa nu ma mai intrebi pe mine nimic, ci afla de la altii cum ma simt, ce fac:banuies ce ton ridicat aveai fii tare si daca te iubeste rasplatestel cu aceiasi moneda viata e scurta si merita traita.
Pai suna-l tu intr-o seara si spune-i ca vrei sa vorbiti serios [si alintal si tu]
dezbate cu el problema, si daca el spune ca i-a trecut confuzia si ca si-a dat seama cat tine la tine, atunci impacativa!
mie sincer mi-ar parea rau sa ramaneti separati
si zii ca il iubesti si ca nu a fost adevarat ca sentimentele tale pentru el a murit si ca iti place cum se comporta cu tine
succes!