| AlexutzaBha a întrebat:

Va Rog ajutati-ma

Nu stiu de ce dar ma simt foarte prost... Nu stiu de ce mi sa spulberat toate sentimentele pentru iubitul meu Nu mai suport sa ma simt prost. Pe o parte imi zice sufletu sa incep sal iubesc iar sa nu mai fiu asa de indiferenta cu el crying dc ma simt asa de rau ma simt foarte prost. oare de ce? nu pot sa o iau de la inceput? ajutati-ma va rog

Dau fundita sad

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Scuza-ma, dar omul prost, asa cum tu singura ai spus, nu se poate simti bine. Asadar, ia-o de la inceput, dar nu cu el, si elimina prostia pe care stii ca ai facut-o.

11 răspunsuri:
| saynotoemo99 a răspuns:

Ai nevie de ajutor cu problema asta, trebuie sa gasești pe cineva cu care să discuți și să ii spui cum te simți. Trebuie să te liniștești.

Răspuns utilizator avertizat
| ClaudiuKentHD a răspuns:

Elimina acele sentimente,povesteste prietenei tale,incepe o noua viata,o viata distractiva, incepe sa agati noi baieti, nu te lasa doar la ala, incearca sa-l uiti, vei reusi!winking

| ksuper31 a răspuns (pentru ClaudiuKentHD):

"O noua viata", oh dar vai, s-a suparat prietena mea cea mai buna pe mine! crying(( Doamne... Sfatul meu pentru alexuta(despre care poti sa zici ca s-a nascut in 2012): e ***, nu e bine sa te imprietenesti cu piz*ele, daca intelegi ce zic.

| AlexutzaBha explică (pentru ClaudiuKentHD):

Mersi si tie #ClaudiuKemtHD pentru ce mi-ai spus happy

| AlexutzaBha explică:

Si pentru cei ce siau batut joc si ai lasat comentariu fara sa stie de ei... Va cer sa va mai ganditi inainte sa scrieti. Ca poate Nu stiti ce simt eu. Si scuze ca zic asta e o nesimptire ca v-ati batut joc si mati facut sa ma simt mai prost...

| AlexutzaBha explică (pentru saynotoemo99):

Multumesc si tie :* #saynotoemo99

| AlexutzaBha explică (pentru Lucian15125):

Si scuze nu am 12 ani te inseli amarnic daca nu sti ce sa scrii mai bine taci din gura

| ClaudiuKentHD a răspuns (pentru AlexutzaBha):

Ti-am spus,nu merita sa iubesti persoana care te-a ranit de prea multe ori, incepe o noua viata cu un nou tip, el o sa-ti aduca fericirea, dar nu o mai da in bara, cunosteti-va in primul rand! big grin

| ClaudiuKentHD a răspuns (pentru ksuper31):

Mă refer în cazul fetei, eu ca băiat, la balamuc cu noi, ne îndrăgostim şi trecem peste, aşa suntem noi.