Paiiiii asadar: X numai poate veni dar tii legatura cu el? daca da e bine poate o sa fii cu el daca te gand la el si esti fericita cand vb cu el si altele il placi... dar e urat ca nu ai mai vbt cu y poate chiar tine la tine el :* vbste si cu el vezi dac vrea sa aiba o relatie cu tine app ai grija ca sunt de 17 :* ai putea sa-i zici mamei tale ca ai un iubit tear ajuta mai mult cred la mine a mers cand i-am spus ca am iubit a inceput sa ma lase mai mult afara sa ma lase sa merg unde vreau si multe altele ar trebui sa vbsti cu mami tau chiar daca e mai severa ^^ poate o sa te inteleaga dar nu te sfatuiesc sa spui ca ei au 17 ::*:*:*:* ptc mama ta o sa te considere mica zii ca are.15 :* vbste cu ei vezi care te place si la care tii si tu mai mult :*
Buna! Uite, si eu am trecut prin aceiasi situatie! Eu am 12, baiatul cu care sunt 14 si cel de care imi place 13. Eu am ramas cu cel de 14 pentru ca se vede ca tine mai mult la mine si ca ma iubeste cu adevarat. Incearca sa il intrebi pe Y daca tine la tine ca la o amica sau poate si mai mult, sau daca tu simti nevoia, te poti desparti de X si sa fii cu Y. Dar uite un sfat prietenesc: Daca zici ca Y este mai "jmecher", mai bine las`o balta. Dar acum...tu faci ceea ce crezi ca este bine. Sper ca te-am ajutat, si succes cu relatia :*!
Este un proverb care suna cam asa: "Daca esti indragostita de doua persoane, alege a doua persoana de care te-ai indragostit. Pentru ca daca o iubeai pe prima, nu te indragosteai de a doua.".
Totusi, trebuie sa fii atenta daca esti indragostita de fiinta lui X sau de fizicul lui. Daca ar fi sa stai 2 zile fara sa vorbesti cu niciunul, la cine te-ai gandi mai mult? Sau, cine te-ar suna primul?
Incearca sa pentreci cateva ore in compania lui X si cateva ore in compania lui Y. Vezi cu cine te-ai simtit mai bine si iti va fi mai usor. Cam atat de la mine, bafta! :*