Dacă fiul tău are relații cu o fată de 15 ani iar el are 23, ai vrea să facă pușcărie?
Nu înțelege îmi este greu sa înțelege ce fel de părinte poți fi dacă tu îl lași pe el sa iasă cu o minora cu un copil ba frate tu ești inconștient? Ești băutut în cap? Tu nu vezi ma ca ala este ditamai animalu de om și aia un copil voi sunteți pedofili? Cum sa permiți asa ceva? Niciunu părinte sănătos întreg la minte nu ar permite asa ceva tu ca tata cum poți perminte una ca asta? De părinți la fata nu mai zic deja este jale rău dacă ia la 15 ani se vede cu ditamai bărbați ca nu mai ești copil la 23 de ani eu dacă aveam un bait la vârsta aia și Doamne ferește sa se vadă cu un copil pai era jale cu el nu-l băteam ca nu sunt cu asa ceva urăsc cu toată fiinta violenta da îi explicam ca nu este bine deloc și nici normal ce face și mași fi văzut de urgent imediată cu părinți la copila aia personala ma duceam la picioarele lor sai vad cât de sănătoși sunt să lase un copil sa aiba relați cu un barbat de 23 de ani chiar de este copilul meu nu accept sa se întâmple asta nu exista asa ceva ia este doar un copil inconștient și ala un animal pedofil.
Tu trebuie sate vezi urgent cu părinți la fata aia de urgent du-te sa-i vezi pe inconștienți aia de părinți și anunțai ce face copila aia cu ce bărbați se vede la vârsta ei și tu fi părinte spune-i lui baiatul tău sa lase copii în pace sa nu mai facă asa ceva vreodată ce naiba are? Nui ie rușine puțin? Ce fel de bărbat ești dacă umbli cu copile de 15 ani unde îi este lui asta ma bărbați? Nui ieste ma rușine sa facă asa ceva? Tu ca părinte cum poți perminte asa ceva? Și tu ești un inconștient? Ce fel de părinte ești? Ce fel de fiu ați crescut nu va este rușine puțin? Spune-i să-și bage mințile în cap ca va putrezi la pușcărie toată viata lui o sa fie păcat de el spune-i sa lase prostile și minorele sa se adune sa fie cu capul pe umeri nu sa traumatizeze copile de 15 ani abia dacă își fac pachetul la scholă fetele de 15 ani ai sale vezi pe toate numai anime și alte rahaturi lui fitu îi place anime hentai? Spune-i dracu sa se adune sa fie bărbat nu pedofil.
Nu mi-o lua în nume de rău, dar aia dintre fiul tău și fata aceea nu e iubire, indragosteala sau ce mai vrei tu sa crezi ca e. E pedofilie. Fata nu îl iubește, e "groomed". El nu o iubește, e un pedofil. Un adult nu poate iubi un minor in sens romantic. Dacă o face, e din start pedofilie, punct. Părinții ei sunt mult mai corect moral decât ești tu. Poate voi ăștia aveți senzația ca vezi doamne parintii fetei sunt cei răi, vor sa despartă un "cuplu". Nu frate, "nu ma pot pune contra deoarece nu este alegerea mea" voi doi, tu și fiul tău, sunteți ăia cu probleme.
Uită de tutela fetei, axeaza-te, pentru numele lui Dumnezeu, pe problemele mentale ale fiului tău. E scârbos.
Eu înțeleg că vrei ca fiul tău sa fie fericit, dar frate... Ceea ce face fiul tău e ilegal cu un motiv.
Ar trebuii ca fiul dvs sa lase fata in pace. Diferenta de varsta nu este asa de mare...Sotul meu m-a luat la 15 ani el avand 32 in momentul respectiv.
Fata poate ar trebui sa discute cu un psiholog si dvs cu parintii "adoptivi".
Nu-i asa ca l-a reclamat la Politie pe fiul dvs? De aia vreti sa obtineti tutela?
Cam 5 ani de puscarie este ce va primi fiul dvs.
În primul rând sunteți sigur că tutorii nu o mai doresc? Dacă da, atunci abia da, puteți să o adoptați. Însă bănuiesc că e important și acordul fetei ce-și dorește. Deci dacă nu e nimic forțat acolo, și fata își dă acordul, o puteți adopta. Eu am făcut niște cercetări pentru adopții, deoarece mă interesa și deși am întrebat chiar de la sursa DGASP, nu mă pot lăuda că am reținut toți pașii. Dar asta oricum pentru cineva care dorește un copil mic, total străin din plasament. Așa luat copilul din altă familie chiar nu aș știi exact, exact să vă spun. Însă din tot ce am reținut ideea este că durează mult, legal vorbind. Pt că am înțeles că persoanele care vor să adopte, trebuie să intre într-un program de consiliere la DGASP, abia apoi dacă acolo sunteți declarat apt, vi se dă o listă ca să vă alegeți preferințele în materie de copil/copii, apoi (asta era pentru cine adopta direct din plasament) mergea la niște întâlniri (am înțeles) părintele cu copilul respectiv, dacă ei se plăceau, apoi abia mai existau 2 întrevederi cu un domn asistent de la DGASP, abia apoi după toată această treabă, se așteaptă totul într-un proces la tribunal. Acolo există am înțeles tot așa câteva întâlniri, în care veți vorbi, dv, cei din comisia care v-au evaluat și au dosarul dv și după aceste ultime întâlniri abia reușiți să obțineți un copil sub tutela dv. Ideea este că din tot ce mi înșirase domnișoara aceea, am dedus eu așa, că ar dura pe puțin 2, 3 ani. Deci dacă spuneți că fata are 15 ani, până o adoptați devine majoră și atunci nu cred că mai e nevoie. Plus că depinde și de vârsta dv față de a ei, deoarece, exact, exact nu mai țin minte, dar se stabilea o diferență de vârstă între părinte și copilul adoptiv. Adică ceva între 10 și 16 ani parcă. Plus că dat fiind și relația ei cu fiul dv, nu cred că e posibil.
Însă eu v-aș sfătui să vorbiți mai bine cu părinții ei. Să se lupte să fie de acord cu relația copiilor, dacă ei chiar se iubesc. Sunt alții care au diferențe și de 20 de ani și se înțeleg. Nu vârsta e problema ci mentalitatea, evident că în cazul lor probabil și ideea că "fata trebuie să se axeze pe studii" însă dacă ea nu-și neglijează studiile pentru fiul dv, atunci care ar fi problema? Eu zic că dacă ați face asta, i-ați câștiga pe toți de partea dv, dintre care evident cel mai fericit și împlinit va fi fiul dv, iar dacă sunteți un părinte ce ține la fericirea copilului său, evident că tot ce e fericirea fiului dv, este și fericirea și împlinirea dv.
Succes, orice ați decide!
Fata nu are fix 15 ani, ci are și câteva luni. Doi, dacă persoanele respective nu au acte de adopție, puteți contacta protecția copilului reclamând situația în care se află minora. Trei, copilul dumneavoastră nu este în nici o situație penală cât timp nu au întreținut relații sexuale și nu a fost violent cu minora. Iar, nu în ultimul rând, de la 16 ani un minor cu consimțământul părinților, tutorilor legali se poate căsători.
Deci, concluzia ar fi că trebuie mers la protecția copilului și să discutați problema minorei din ambele situații: relele tratamente la care este supusă unde crește acum, dar și relația, refugiu, pe care minora o are cu băiatul dumneavoastră.
Succes!
Parinti adoptivi ai fetei au aceeasi autoritate ca si parintii biologici.
Dvs nu aveti nici un derpt sa interveniti intr-un caz de pedofilie, fiindca fetita aia este minora, fara putere de decizie.
Educati-va baiatul de 23 de ani sa stea departe de minore, ca poate face puscarie, pentru pedofilie!
fijalb întreabă: